maanantai 2. tammikuuta 2017

TOP 7 neuletyötä 20162016 oli neulerikas vuosi. Numeroina sanoen 24 valmistunutta työtä:

  • yksi kolme kiloa painava virkattu peitto (joka tosin oli aloitettu reippaasti vuoden 2015 puolella...),
  • 10 sukat, 
  • 5 (+1 korjattu) huivia, 
  • 3 tumput, 
  • 1 pipo, 
  • 2 aikuisten villapaitaa/takkia ja 
  • 2 lasten villapaitaa. 
Kaikki neulepostaukseni löytyvät tagin neulonta alta. Kaikkiaan peiton lisäksi kulutin reilut 3 kiloa lankaa. Lankaostelut eivät ihan pysyneet hanskassa, mutta C'est la vie... Voihan joskus käydä niin, että lanka loppuu kaupoista ja minulla on sitten yhä muutaman vuoden varastot jäljellä. Mutta yritetään kovasti pienentää varastoja edes muutamalla kilolla vuonna 2017. Mutta tiedän kyllä, että heikkoja hetkiä tulee neuletapahtumissa ja syksyllä Kädentaidot-messuilla.Villatakkeja en tehnyt kuin neljä ja neulekone pysyi nojaamassa lähinnä seinää. Edellisvuotiset takit ovat kyllä kaikki ahkerassa käytössä, joten ihan akuuttia tarvetta ei ollutkaan. Tästä kokeellisesta neuleesta tuli kyllä oikein hyvä "harrasteneule", väri on ihan minua.

Lankavarastojen pienennysurakassa saatan innostua tekemään ensi vuonnakin jonkun neuleen ja sellaisia on kyllä haavelistalla. Mm Lemon, Eikä raitaneuleitakaan ole kai koskaan liikaa? Konttineuletakkiakin olen miettinyt jo vuoden... Jälkikasvulle pitää ehdottomasti tehdä taas uusi neule (ja nyt lupaan tehdä sitten suosilla jättisuuren, että ei koko ajan tarvitse tehdä uutta) - vihreätä ja oranssia raitaa kenties?.


Sukkia tein monet, joista nämä kaksi itselleni ja loput kahdeksan menivät lahjaksi muille (ml oma lapsi ja mieskin). Kirjoneule alkaa houkutella kovasti ja tulevana vuonna yritän tehdä useammakin pienemmän kirjoneuletyön raitojen kaveriksi. 


Ennustan, että tumput tulevat näkymään myös blogissa tulevana vuonna! Haastan itseani tekemään lukuisista kirjoista muutamat sukat ja tumput, vaikka yleensä teen nämä täysin oman pään mukaan! Sukat ja tumput ovat huivien ohella hyvää ajankulua junassa eikä junamatkailu tule vuonna 2017 vähentymään. Vuonna 2016 istuin junassa noin 50 000 km ja lentokoneessa 45 000km. Ehtii sinä jotain pientä tikuttamaan.


Huiveja ei voi koskaan olla liikaa, eihän? Stephen Westin Exploration Station iski syvästi ja tein parikin eri versiota. Briosche kutkuttaa ja sitä tulen myös tulevana vuonna tekemään enemmänkin (sillä siitäkin löytyy varastoista yksi kirja...)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti