sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Neulonta: Kolmas kerta toden sanoo?Olen huono tekemään ohjeesta yhtään mitään. Mutta jos joku ohje iskee sydämeen, teen se aika monta kertaa yhä uudestaan. Stephen Westin Exploration Station on sellainen. Tokihan mulla jotain pientä muutosta on alkuperäiseen ohjeeseen (esimerkiksi vaihdoin ainaoikean neulepinnan pois), mutta Stephen-setä vain kannustaa siihen. Edelliset ExplorationStationit tein vuonna 2016. Näemmä keltainen lanka on minulla heikkous, mutta tämän värimaailma muuten on kyllä ihan erilainen kuin edellisessä. Minkäs värinen huivi seuraavaksi tehdään? Tämä huivi malliltaan on talven arjessa aivan mahtava! Iso, mutta ei niin syvä kuin esim kolmiomallinen huivi.

Keltainen ja turkoosinkukertava La Bien Aimee tarttuivat mukaan 2017 Jyväskylän neulefestareilta. Kaveriksi tuli hitunen valkoista Pirkkaa ja tämän neuletakin jämät (Hedgehod Fibers). Huivi sopiikin passelisti juuri takin kanssa.

Lankalakko on hyvin pitänyt. Mitä nyt ystävä muisti minua ihanilla käsinvärjäämillä langoilla, mutta sitähän ei lasketa! Annoin muutaman jämäkerän (reilu 300gr) hyväntekeväisyyten vanhainkodin villasukkaprojektiin. Mutta nyt kun lankakasoja katselin, niin aika kivoja lankoja löytyy vain varastoistani. Muutama ylläripylläri "miltähän tämä oikeasti pinnassa näyttää", mutta muuten kasat tuovat vain lähinnä positiivista hihkumista aikaan. Olen päässyt hyvin eroon niistä ei-niin-onnistuneista valinnoista. Keriä on alkuvuoteen verrattuna selvästi vähemmän, ne mahtuvat niille varattuun tilaan. Pitäisi ottaa taas uusi kuva niistä, jotta heikkona hetkenä lankakaupan alekuponki kädessä tulee tehtyä vain viisaita "jo olemassa olevia lankoja" tukevia päätöksiä.

Paino: 205gr
Vuonna 2018 valmistuneisiin töihin käytetty lankaa yhteensä: 4302g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti