keskiviikko 4. toukokuuta 2011

BINGO #10: läpinäkyvää...

Tämä kävisi niin tämän päiväiseen P*skikseen kuin BINGOon. Jatkoin siitä, mihin p*skiksessa jäin, eli tässä on nyt käytetty p*skiksen embossauskokeiluja valkoisella kohovärillä piirtoheitinkalvolle. Koiranputkileimasimella siis olen leimannut ohuelle piirtoheitinkalvolle parikin kertaa, leikannut ne irti embossauksen jälkeen. Tulee kyllä ihanaa jälkeä, vaikka täydellisesti kuviot eivät leimautuneetkaan.  Loput sitten on kaaoksen tavoin ympätty mukaan, kun päädyin Bingossa värisuoraan ruskea (öö siiis kraft) - valkoinen - harmaa .

Taitaisi sopia kokonaisuutena paremmin p*skikseen kuin kortti, jonka tänään sinne ensin tein :) Tässä on nimittäin paljon muutakin läpinäkyvää, kuten nappeja ja harsonauhaa sekä pitsiä. Tekniikka oli kaivaa kipoista ja kulhoista kaikkea pikkujämäsälää ja valmiiksi stanssattuja kuvioita, mitkä sopivat riviin. Voilaa, lopputuloksena aika harmooninen sillisalaatti, mutta mä tykkään tästä! Lumihiutale taustalla on myös embossattu valkoisella kohojauheella, pohjana ohut mitäänsanomaton pahvi ja valkoinen pitsisuikale on aikoinaan väritetty musteilla, taitaa olla parikin väriä siinä sotkutettuna. Geelikynällä vähän kokosin sirpaleet feikkiommelkehyksen sisään ja löytyyhän sitä harmaatakin napin muodossa.

7 kommenttia:

 1. Ihana, ihana.
  Kuten myös edellisen postauksen p*skiskorttisikin oli aivan mielettömän onnistunut.
  Kaunista katseltavaa :)

  VastaaPoista
 2. Hei, olit linkittänyt blogini sinun blogiisi (kiitos siitä!) joten tulin vastavierailulle. Kivalta näyttää! Tämä kortti oli mielenkiintoinen ja omintakeinen -jäin oikein ajan kanssa tuijottamaan, että mitä ihmettä kaikkea tuossa on! Hauska juttu!

  VastaaPoista
 3. Ai niin ja tervetuloa blogini käsityöaiheisiin MaMa-haasteisiin! niihin saa osallistua myös paperiaskartelulla!

  VastaaPoista
 4. Upeaa kokeilua, tykkään flow fiiliksestä, piti myös katsoa paskis kortti, oli upea sekin,-))m

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoisen "räjähtänyt" kortti :) Hienosti olet yhditellyt tähän kaikkea kivaa, hauska :D

  VastaaPoista