maanantai 23. toukokuuta 2011

Synttärihaaste

Päpsy haastoi tekemään synttärikortin bloginsa 1-vuotisjuhla-arvontaan luonnoksen mukaan ja tässä on oma tuotokseni. Kortissa on taas harjoiteltu tekniikoita, sillä ratas on kohokuvioitu ja kuviontikansioon oli sotkettu mustetta. Kaikkiaan käytin 6 eri leimasinta (ja kolmea eri mustetta), mikä on kyllä harvinaista minun kortissani. Leimasimia valitessa tuli taas kerran mieleen, että ovat varastot ovat vajavaisia, kun aina tulee valittua niitä samoja leimoja... Luonnoksen pikkuympyrät tuottivat haasteita ja näin jälkikäteen tuntuu että onnitteluteksti ei täysin vastaa kuvaa :) Olikohan minulla ajatus enemmän saada tuota rattaan rouheutta mukaan, mutta lopputulos onkin pehmoinen? Värimaailma on ihan ok omasta mielestäni,

3 kommenttia:

  1. Minulla on vielä kohokuviointikansiot sotkematta musteeseen, mutta tämä tyylikäs kortti taas muistuttaa siitä, että niin kannattaisi tehdä! Kiitos inspiraatiosta :-)

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja harmooninen kortti. Nuo ympyrät ei ole ihan helpoimmat toteuttaa mutta loistavasti olet onnistunut :)

    Se on kumma kuinka leimavarasto tuntuu aina niin vajavaiselle ja itsekkin helposti jämähdän tiettyihin leimoihin. Jotkut on vain lemppareita ja ainakin itselläni sesonkimaisesti tulee käytettyä jotain tiettyä.

    Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis kortti. Kiva värimaailma.

    VastaaPoista