tiistai 3. toukokuuta 2011

Inspiroidu 157: Aikajana

Inspiroidu haasteessa ohjattiin seuraavaa: "Kokoa tapahtumaketju yhteen ja tallenna aikajana. Asettele kuvat ja tapahtumat aikajärjestykseen, merkitse virstanpylväät ja luo mielenkiintoinen historiikki."

Isäni on ottanut samassa paikassa piharappusillamme pojastani kuvat useampana vuotena. Olen ajatellut jo hetken, että näistä olisi kiva tehdä leiska. Toinen idea mitä halusin kokeilla oli leimaaminen skräppisivussa ja Santtu oli blogissaan tehnyt ihania valkoisia doodleja, joten sitäpä minäkin kokeilemaan... Innostuin tekemään lopulta vähän värikkäämmän leiskan kuin pelkästään valkoista ja kraftia, kun sopivat numerotarrat olivatkin yllättävän värikkäitä ja iskin mukaan ylimääräiset haitarikukat ja velä muutaman napin, ja vielä muutaman napin... Täytyy siis tehdä uusi leiska joskus pelkästään valkoisilla koristeilla :) Ja kun noita koristeita oli paljon, niin huomasin, että minultahan puuttuu tarina! Hups.

5 kommenttia:

  1. Ihana sivu! Tykkään leimoista, useista napeista, asettelusta ja sivun ajatuksesta <3 Ei edes huomaa kiinnittää huomiota tarinan puuttumiseen, kun otsikko kertoo sen oleellisimman :D

    VastaaPoista
  2. Hauska sivu! Josko tänään saisin päivitettyä samaan haasteeseen tehdyn oman leiskan - kerron siksi, kun mullakin on kraftpohja :D Jotenkin se taitaa olla sopivan rauhallinen moniin (värikkäisiin) kuviin.

    VastaaPoista
  3. tosi kiva sivu! minusta ainakin värikkäät koristeet sopii tähän hyvin. kirjaimetkin on aika ihanat!

    VastaaPoista
  4. Hauska kuvausperinne! Kivasti kraftia ja väriä tässä, ja haitarikukat on tosi nättejä!

    VastaaPoista
  5. Noi numerot ja kirjaimet on ihanat! Napit sopii tosi hyvin!

    VastaaPoista