maanantai 1. lokakuuta 2012

DT työ: Lauran korttihaaste #55 - Pahvi

 Laura pyysi meitä DT-jäseniä keksimään aiheita lokakuulle ja minä ehdotin tämän kertaista aihetta eli PAHVIA. Halusin nimittäin tehdä minialbumin ja pahvilaatikosta syntyy halvalla siihen mukavat sivut.

Leikkasin pahvilaatikosta A5:n kokoisia sivuja ja päälystin ne sitten omatekoisella kuviopaperilla. Kuviopaperit on tehty ensin suihkimalla Dylusions-misteillä paksua kopiopaperia ja sen jälkeen olen embossannut mustalla tai valkoisella kohojauheella siihen kuvioita. Leimasimet ovat vähän joka sivulla erilaisia, on tekstileimaa kaunokirjoituksella ja sanakirjatyylisesti, perhosia ja yhdelle sivulle laitoin myös pitsileimasintakin. Ja sitten koristelemaan.

Stanssasin myös pahvilaatikosta kirjaimia uudella Timpan stanssillani. Vihdoinkin  minulla on vähän isompia kirjaimia tekevä stanssi - juuri skräppäystä varten sen hankinkin. Osa kukkasista ja etusivun lintu on myös suihkeilla värjätty. Mulla on taas värien aika. Joulukorttimatineassa on taas tullut tehtyä niin beigeä, niin beigeä, että pitää välistä taas räjäyttää tajuntaa. Enkä osaa myöskään viekä käyttää Dylusoneja kohtuudella, vain hitusen...


6 kommenttia:

 1. Oi, kaunis ja runsas pikku albumi :)

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä mahtavaa taidetta!!

  VastaaPoista
 3. Iiiiiks, aivan järjettömän ihana! Ihana fantasiatunnelma ja värit!

  VastaaPoista
 4. Voi upea!!! Ihanat värit ja runsaus!
  (Ja kiitos haastevinkistä ;) )

  VastaaPoista
 5. Mahtavat värit tässä kirjasessa! Ja kiva haaste, kiitos tästä!

  VastaaPoista
 6. Upea albumi ja aivan ihania pieniä yksityiskohtia siinä :)

  VastaaPoista