torstai 18. lokakuuta 2012

Sinellin DT - Joulutunnelmissa

On taas se aika, kun Sinellissä on alkanut joulutohinat. Sinellin DT-paketista tuli jouluisia tuotteita, kuten pahvikartio ja talon muotoisia tulitikkurasioita , Ruska-kartonkeja, jouluisia ääriviivatarroja sekä Boofle-sarjaa jouluisissa väreissä (papereita, nauhoja, rusetteja ja 3D-kuvia).

Pahvinen kuusi koostuu kolmesta kartiosta ja laitoin ensin niihin kaksipuoleisen tarran ja sen jälkeen päällystin osat joulupapereilla. Tuo A4-kokoisina sivuina myytävä tarra on oikein näppäärää tälläisten kolmiuloitteista tavaroisen kohdalla ja myös esim albumeiden päällystämisessä. Siistin lopuksi osat leikkaamalla ylimääräiset pois ja hiomalla reunat kynsiviilalla sekä käsittelin reunat Distress Ink musteella (Vintage Photo). Tämä kuusi sai rusetteja koristeeksi.

Tulitikkutalot päällystin samoilla papereilla ja lisäsin koristeeksi koottuja 3D-kuvia. Näissä jätin alimman kerroksen pois. Talon takapuolelle tein kartongeista taustan onnitteluille - tilaa jäi vielä omakätiselle allekirjoitukselle.


Lopuksi tein yksinkertaisen joulukortin hyödyntämällä jouluisia nauhoja ja jämäkartonkeja, jotka olivat jääneet tulitikkutaloista ylimääräiseksi..


Lopuksi päivän piristykseksi pikkuapulaisen (6v poika) taidonnäytteet samoista materiaaleista.  Sinellin paketin saapuminen saa joka kerta pienet kädet kovasti anelemaan osaa aarteista lastenhuoneeseen... Valmiskuvat, nauhat ja rusetit ovat kyllä sopivia materiaaleja myös lasten jouluaskarteluihin. Huomaatte varmaan erilaiset makumieltymykset - minä teen mielelläni punaisia kortteja ja poikani taas vihreitä. Mutta näin kaikki materiaalit kyllä käytetään. Erityisen ylpeä olen tuosta vasemmanpuoleisesta telinekortista, jonka pikkuinsinööri oli itse täysin suunnitellut ja toteuttanut.



3 kommenttia:

  1. nuo booflet sopivat erityisen kivasti noihin tulitikkumökkeihin :) tosi hausat :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja joulukorteja. Tykkään erityisesti siitä missä olet käyttänyt nauhoja. Ja poikasi kortit ovat aivan mahtavia, eli terkuja hänellekin :)

    Terkuja Pohjois Ruotsista :)

    VastaaPoista