keskiviikko 31. lokakuuta 2012

P*skarteluhaaste #161 - Viirejä

P*skiksen aiheena oli viirit ja vaikka aihe on erittäin kiva, niin nyt kyllä mennään töiden kanssa, jotka ovat odottaneet julkaisua toissaviikolta. Ne kun niin sopivat tähän aiheeseen kuin nappi takkiin ja tänään en taida askartelemaan ehtiä stten mitenkään...

Jossain vaiheessa menetin lopullisesti sydämeni October Afternoonin papereille, mutta niitä ei ole näkynyt juurikaan töissäni ainakaan puoleen vuoteen. Muutama lehtiökin on ollut kokonaan korkkaamatta. Iskin tämän matka-aiheisen lehtiön kimppuun ja koin vaikeuksia. Tämän ostin lehtiön karttasivujen takia (jep, ne hillottu yhä) ja rupesin tuhlaamaan muita papereita ja se ei ollut helppoa. Paperit olivat yllättävät outoja värisävyiltään.

Tein kuitenkin isänpäiväkortteja omiin tarpeisiin kolme kappaletta. Tykkään tuosta mallista, mikä on alemmissa korteissa, mutta se kaipaisi hieman rauhallisempia papereita kaveriksi. No eivät nuo miehet noita niin tarkkaan tule edes katsomaan, joten näillä mennään.


Korttien sijaan paperit minusta sopivat paremmin skräppäykseen. Samaa tyyliä kuin korteissa ja näihin paperit paremmin sopivat. Reissukuvia on vielä moneen leiskaan, joten niitä on näissä tuhottu. Olen innostunut kuvien napsutteluun ympyräleikkurilla, joten joudutte tätä ideaa kestämään vielä monessa postauksessa...


Tässä alimmassa työssä tosin ei oikein enää oo viirejä :) Mutta eiköhän tuossa ylhäällä ole riittävästi p*skikseen...


6 kommenttia:

 1. Hienoja! Tykkään näistä erikoisemmista värisävyistä. Ja kivat viiritkin. :)

  VastaaPoista
 2. Upeita kaikki, mutta tuo ensimmäinen on suosikkini. Ihania papereita.

  VastaaPoista
 3. Tosi upeita kortteja olet tehnyt! Musta nuo värit ovat kauniita ja vähän vanhanaikaisia. Suosikkini on se eka lentokonekortti :)

  VastaaPoista
 4. Ettei vain sulla ois sama viiristanssi kuin mullakin ;) Näyttävät nimittäin niin tutuilta :D Viirit on niin ihania, tykkään niistä, joten tykkään sinun korteistasikin!

  VastaaPoista
 5. Upeita kortteja! Ihanan värisiäkin.

  VastaaPoista