perjantai 5. joulukuuta 2014

Minialbumi Lontoosta

Tämä minialbumi tuli jo loppukesästä valmiiksi, mutta julkaisu on viivästynyt jo hetken aikaa. Kaikki lähti liikenteeseen misteillä leikkimisen jälkeen, kun värjäilin valkoisia AC:n kartonkeja eri tavoinmisteillä. Niistä päädyin rakentamaan ompelukoneen avulla minialbumin.

Albumi on meidän perheen kesän Lontoon reissusta. Ostin tuon Timpan Lontoo-leimasetin jo aikaisemmin keväällä Lontoosta työmatkan yhteydessä ja nyt se pääsi juuri oikeaan seuraan. Leimailin sinne tänne Archival Inkeillä kuvia ja sen lisäksi tuputtelin Mix'd Media Inkeillä sapluunoiden läpi kuvioita. Erityisesti tuo Timpan tahra-sapluuna on näistä suosikkini,


Hauskana huomiona on muuten, että Englannin reissun otsikoissa tarrakirjain-arkit saa huomattavasti tehokkaammin käyttöön! Koristeita en juuri käyttänyt - värikkäät taustat olivat riittävä koriste. Jätin vielä tyhjiä sivuja, mikäli haluan kirjailla jotain matkamuistelmia tarkemmin muistiin.1 kommentti:

  1. Onpa kiva! Ihailen, että olet osannut jättää noin paljon tilaa - hienosti muokatut paperit pääsevät tosiaan parhaiten oikeuksiinsa ilman runsaita koristeita. Kirjoitusta voi lisätä halutessaan, sehän ei peitä mistailuja ja leimailuja. Hyviä kuvia olet ottanut ja kuvien ja taustojen värimaailmat sopivat hyvin yhteen! Kauhea matkakuume Lontooseen tuli :-)

    VastaaPoista