keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Art Journal: Time FliesAnu-Riikka oli tehnyt ihania artti-sivuja tällä leimasimella eli mitä isot ekana, sitä pienet perässä. Tämä sopii hyvin minun projektiini käyttää seuraavaksi ahkerasti leimasimiani (ja myydä kiltisti niitä pois, joita en millään saa käyttöön asti).

Tausta on suihkittu pitkästä aikaa misteillä (kyllä, iso osa mistipulloistani on tukossa, pitää alkaa liuottamaan niitä taas auki). Leimaukset on embossattu Frantage-jauheilla ja hitusen mustaa pulveria joukossa (Millalta saama kuumailmapuhallin on oikeasti kiva tässä hommassa...) ja väritykset Big Brusheilla ja valkoisella kynällä.

Vähän meni läiskimiseksi, mutta ei sillä väliä. On ollut vähän taukoa askartelussa, joten tälläinen aivoton työ sopii ekaksi palaksi...

3 kommenttia:

  1. Tää on ihana. Mä ostin Dylosionin salmiakki-sabluunan ja tästä ja sun toisesta art sivusta inspiroituneena taidan itsekin kokeilla sitä seuraavaan projektiin. Pari viikkoa on mennyt ATC-korttien parissa, joten art kirja jäänyt tekemättä mutta kyllähän sitä ehtii kun tulee sopiva tilaisuus. Ajattelin kokeilla Timpan kohopastaa ja embossata sen päälle, kun näin siitä videon. Pitää vielä kerran katsoa video että varmasti osaa tehdä oikein.

    VastaaPoista