torstai 21. heinäkuuta 2016

P*SKIS #325


P*skiksessa oli aiheena musiikki ja päädyi (taas kerran) leikkimään leimoilla ja maaleilla ja tekemään art journal-aukeaman. Vaikka aihe oli kiva ja helppo, tie sivuun oli kivinen ja sorainen.


Virhe 1: valitsin leimoihin sopivat räväkät värit ja tuijottelin pitkään ensin neronleimaustani iskeä säväkkää violettia, sähkönsinistä ja limeä yhdessä. Yäk.

Virhe 2: Kun embossailee, niin ei kannata kaataa purkillista kullanväristä kohojauhetta syliin ja lattialle. Siitä kun tulee vaan ärräpäitä.

Virhe 3: Kun jatkaa kokonaisuuden kanssa eteenpäin, vaikka universumi yrittää viestittää...

Virhe 4: Peppupyyhkeiden korvaajaksi ei ole kostutetusta vessapaperista ja muuttuu vain pieniksi muruiksi kohopastaa rapsuttaessa...

No vaikeuksien kautta finaaliin vaikka ei nyt voittajaksi. Lievensin värejä valkoisella dulysion suihkeella ihan ok, ruskea akryylimaali reunoissa sai aikaan yhteneväisyyttä ja kiittelin itseäni embossauksista, jolloin saatoin pyyhkiä pois suihkeet ja maalit leimausten päältä. Metallinhohtoinen akryylimaali sopi ruskean pariksi (ja vaikka olisinkin peppupyyhkeellä hieman paremmin saanut sitä säädettyä vääristä paikoista pois...). Selainen pattitilanne, mutta hirveännäköistä sivua kannattaa jatkaa, ainakin voi saada mukiinmenevää.


1 kommentti:

  1. Ei sivu paha ole, ei ollenkaan olisi tiennyt, mitä vaikeuksia sinulla oli, sivusta ne ei näy.

    VastaaPoista