torstai 17. marraskuuta 2011

Lehtiä tuomaan inspiraatiotaMikä on sinun lehtisuosikkisi? Itse tein löytöjä Prisman lehtihyllyllä kun löysin itselleni uusia lehtituttavuuksia. Olen kantanut näitä lehtiä mukanani töissä ja ahminut ihania kuvia kahvitunnilla...Mollie Makes säväytti upeilla kuvillaan ja tunnelmallaan. Lehdessä oli pääosin neuleohjeita ja pieniä ompelu/kirjontatöitä. Eniten nautin ns lifystylekuvista ja pienistä artikkeleista. Neulotut mukinlämmittimet taitanevat olla syksyn hitti, sillä tämä lehti ei ollut ainoa joka ohjeita niihin antoi...

Inzpira Magazinessa oli kauniita paljon kuvia, kortteja ja skräppäystä ruotsinkielellä.

Filati Handknitting on neulelehti, joka sopisi tämän lehden mukaan hyvin paksujen ja palmikkoisten neuleiden ystävälle unohtamatta lainkaan sisustukseen sopivia neuleohjeita. Värimaailma oli ehkä turhan maanläheinen itselleni, mutta upeita kuvia siltikin.
Ihana-lehti on ollut jo pitkään suosikkini ja ajattelin nyt tilata sen itselleni kestotilauksena. On todellakin ihanaa, että suomessa osataan tehdä tälläistä lehteä. Kauniit kuvat, monipuoliset aiheet takaavat vähintäänkin ihania lukuhetkiä. Lisäksi lehdessä on lapsille oma Pikku-ihana, jota pikkupoikani tykkää myös lukea. Minusta on mukavaa, että myös yksinkertaiset ohjeet ovat usein visuaalisesti kauniita eikä ihan perinteisiä "vessapaperihylsyyn tökitään sanomalehtisilppua". Eivätkä materiaalit ole edes kovinkaan erikoisia ja vaikeasti saatavia lasten ohjeiden osalta.

Toinen kotimainen lehti, mitä tässä listasin on käsitaideteollisempaan suuntaan painottuva Taito-lehti. Saan ystävällisesti aina anopiltani tämän lehden varastoihini, odottamaan hetkeä että kangaspuuni vihdoin kootaan ja voi tehdä niitä ihania kudontaohjeita, mitä lehdessä on paljon.


3 kommenttia:

  1. Minä olen puhtaasti paperiaskartelija, joten tykkään eniten englantilaisista askartelulehdistä. Papercraft Inspirations tulee minulle tilattuna, Cardmaking and Papercraft kaverille ja sitten vaihdellaan. Lisäksi ostan satunnaisesti DoCraftsin Creativity-lehteä.

    VastaaPoista
  2. minäkin hypistelin tuota mollie makes -lehteä, mutta jätin (toistaiseksi) ostamatta, vaikka se olikin tosi herkullisen oloinen. inszpiran ostin ja tykkään hurjasti. ihanaakin olen ostanut irtonumeroina jo pidempään, mutta siinä voisi minun mielestäni olla nykyistä enemmänkin sivuja, kun se tulee sen verran harvoin. toisinaan ostan myös scrapbookss etc. -lehteä akateemisesta.

    VastaaPoista
  3. siis mitä! Saako Mollie Makes lehtiä Prismasta? Nyt mulle yks Prisma heti tänne nyt! Kiitos vinkistä

    VastaaPoista