keskiviikko 16. marraskuuta 2011

P*skarteluhaaste #117 - Vihreä + ruskea + valkoinenP*skis haastoi tänään käyttämään kolmea väriä - vihreätä, ruskeata ja valkoista. Onnistuin törsäämään ison osan ruskeista ja vihreistä papereistani viikonloppuna joulukorttiurakkaan, joten täytyypä tällä kertaa osallistua niillä... Kortit menevät myyjäisiin Päiväkodin hyväksi ellei nyt ystäväni halua niitä ottaa lahjakorteiksi yritykseensä ennen sitä. Osallistun p*skikseen erityisesti tuolla lintukoristeisella kortilla, mutta pistän muutkin tähän teidän iloksenne :)

Resepti näissä on helppo - piparireunainen neliöleikkuri, muutama stanssi ja paljon mustetta papereiden reunaan. Tuo piparineliöinen ruutu on juuri passelin kokoinen näihin neliökorttipohjiin ja tällä tavalla saa kulutettua massoittain paperisilppua ja osin muuten ehkä haastaviakin papereita pois nurkista. Kokonaisuus minusta vaatii paljon erilaisia papereita. Korteissa kuitenkin pidättäydyin korkeintaan kahdessa värimaailmassa esim ruskea-punainen tai ruskea-vihreä. Kokeilin tekniikkaa myös vaakatasoon laitettussa pitkänomaisessa korttipohjassa, mutta en ehkä pidä siitä yhtä paljon kuin neliöstä.

Korteissa käytetyt materiaalit:
Paperit:Tim Holtz Seasonal lehtiö, DCWV:n viime jouluinen joulupaperilehtiö ja sekalainen kokoelma sävyihin sopivia jämäpapereita nurkista
Stanssit: Sizzix  Frame back (Ornate #4) , Marianne Design (joulupallot, lintu, lumihiutale, kuusi), Spellbinders nestables (piparireunainen ympyrä ja scallop-ympyrä), Snellie Nellie (kuusi)
Leimat: Joulutervehdys Tiimarista
Musteet: Versamagic Jumbo Java, Distress Ink Vintage photo  ja Archival Ink musta
Muuta: Fiskarsin piparireunainen kahvalävistäjä
8 kommenttia: