keskiviikko 23. marraskuuta 2011

P*skarteluhaaste #118 - Luonnos

P*skiksen aika! Aiheena oli tällä kertaa luonnos, josta tykkäsin kovasti! Aluksi minun piti kyllä tehdä töitä enemmän leimailun ja musteiden kanssa, mutta tälläinen siitä lopulta tuli - joulukortti.

Eli halusin tehdä kuvan useammalla leimalla ja musteella tähden muotoiseksi, mutta jotenkin se vain nyt tuntui paremmalta ihan tälläisenään. Eli leimasin ensin värittömällä musteella Timpan leimasimella kuviot tähteen ja kuumentelin kohopulverin. Tähti oli tehty käyttäen Fiskarsin sapluunaa. Tuo Timpan pulveri jää hyvin karheaksi, joten tykkäsin sellaisenaan enkä halunnut leimailla enää päälle. Päälle suihkuttelin punaista omatekoista mistiä ja tähden reunat on käsitelty ruskealla musteella.

Pohjaympyrä on tehty käyttäen CD-levyä sapluunana ja pahviin on suihkittu joskus erilaisia mistejä (ne tosin eivät näy yhtään). Korttipohja on ensin sutattu ruskealla musteella ja päälle on vielä leimailtu lumihiutaleita samalla musteella. Hitunen pellavanarua mummon varastoista ja joulutervehdys.  Pieni ongelma oli kanelitangon kanssa ja nyt vain laitoin sen narun alle, kun en keksinyt muutakaan.

Ensimmäistä kertaa olen saanut onnistuneen kortin, jossa on aaltopahvia (säästetty pakkauksesta). Nyt tuli inspiraatio tehdä joko kortteja ja tageja myyjäisiin, joissa olisi tuota pahvia. Juuri pellavanarun kanssa ja ehkäpä hitunen pitsiä...

Kortin materiaalit:
Leimat: Tim Holtz, Nea-Idea (tekstileima) ja nimetön lumihiutaleleima.
Musteet:Väritön muste embossaukseen,  Distress Ink Vintage Photo (tausta, reunat), Fired Brick (tähti) ja Archival Ink Crimson (punainen teksti), Distress Embossing Powder Old Paper,
Muuta: Fiskarssin sapluuna, aaltopahvia, pahvia, pellavanauhaa ja palanen kanelitankoa.

15 kommenttia:

 1. Wautsi! Ihana kortti, tykkään.

  VastaaPoista
 2. Vau! Aivan mielettömän upea! Ihania tekstuureja.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti, tuo aaltopahvi käy tosi hyvin tuohon.

  VastaaPoista
 4. Hieno ja hieman erilainen kortti!Vahva eri materiaalien tuntu:)

  VastaaPoista
 5. Uskomattoman upea luomus!!! Wau!

  VastaaPoista
 6. Kaunis! Upea yhdistelmä erilaisia pintoja!

  VastaaPoista
 7. Vahvoja materiaaleja ja suunniteltu tosi hienosti. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 8. Hieno!!:)
  Tosi kaunis kokonaisuus ja mahtavat värit ja tekstuurit!:)

  Ps. Gorjus tyttönen kortissa on nimeltään -Sugar Nellie Gorjuss -Flower girl, ri siis ole 'oikeasti' kai tarkoitettu talviseksi leimaksi, tein siitä sellaisen;)

  VastaaPoista
 9. Jestas, aivan HUIPPUKORTTI. Runsas, sopivasti rosoinen, tavattoman hyvin valitut materiaalit (kierrätys kunniaan), nyt on kyllä kokonaisuus just mun makuun, waude!!!!

  VastaaPoista
 10. Kaikkea ihanaa tässä on, makee kortti :)

  VastaaPoista
 11. Mahtiskortti!! Ihanan rouheaa aaltopahvia ja pellavanarua ja tuo tähti on ihana ja... ;)

  VastaaPoista
 12. Hei Puuhis! Voitit blogini arvonnassa palkinnon nro. 3!!! Paljon onnea! Laitatko yhteystietosi minulle sähköpostiini santunmaja[ät]gmail.com, niin laitan paketin sinulle postiin maanantaina? :)

  PS.Ihku kortti taas!

  VastaaPoista
 13. Voi WAUtsi kuinka magee lopputulos!!! Todella upea, tykkään hurjasti!

  VastaaPoista