sunnuntai 29. tammikuuta 2012

HAASTE - Voiko kamalan kortin vielä pelastaa?

 Vielä muutama päivä aikaa osallistua!

Voiko kamalan kortin vielä pelastaa? Kyllä täytyy tunnustaa, että eivät ne kaikki kortit ole täydellisiä nappisuorituksia, jotkut välttäviä ja jotkut ihan pohjanoteerauksia. Olen jälkeenpäin silpunnut huonoja kortteja ja ottanut materiaaleja talteen uudelleenkäyttöön, osa on pinossa odottamassa tuunausta. Mitä sinä teet epäonnistuneelle tuotokselle? Takkaan, kierrätykseen vai mitä?

Tässä on yritys tuunata täysin epäonnistunut kortti. Alkuperäinen postaus löytyy täältä . Sen materiaalit olivat ihan ok, tosin aika tummasävyiset, mutta asettelu ja kokonaisuus olivat ihan ankeat. Olin säästänyt kortin, jotta tekisin sille ihmeitä ja tässä on minun kokeiluni.

Käsittelin pohjan jonkinlaisella akryylimaaleille tarkoitetulla mediumilla (ostin testauspakkauksen taiteilijatarvikekaupasta). Se jätti aika vahvan pinnan ja peitti kuviopaperit.Olin repinyt pois kukat ja kirjaimet alkuperäisestä kortista tätä ennen. Leimailin Timpan leimasimilla ja Distress Ink musteilla märän pohjan päälle kuvioita. Leimasin jätti kivan tekstuurin ja myös muste levisi kivasti mediumiin. Uuden pohjan koristelin Gorjuss-tyttelillä ja nauhanpätkillä (jee, niitäkin tuli tuhottua pois!)

Tästähän tuli ihan kiva kortti. Nyt haastan kaikki kanssa-askartelijat pistämään aivonystyrät ja pelastamaan jonkun toivottaman tapauksen korttipinon pohjalta! Pitäisikö tähän liittää vielä pieni arvontapalkinto, että motivaatio nousisi? Haasteeseen on aikaa vastata tämän kuun loppuun asti eli 31.1.2012. Haastakaa kaveritkin tähän mukaan!

6 kommenttia:

 1. Löytyisköhän kätköistä vielä joku kortti osallistua tähän haasteeseen.. Joulun aikaan tuli siivottua kaappeja ja heitettyä epäonnistuneita kortteja roskiin, mutta nuukana keräsin korteista härpäkkeet talteen ennen roskiin heittoa, niin kuin sinäkin olit joskus tehnyt :D .. hmm.. katsotaan löytyiskö jotain.. Kiva haaste! :)

  VastaaPoista
 2. Yleensä mulla menee noi tuunaukset vähän niinku ojasta allikkoon, mutta koitetaan... =)

  VastaaPoista
 3. Joo minä myös just siivosin roskiin aika läjän, joitain pistin euron koriin, ehkä sieltä voisi jonkun poimia, kun muistaisin... ihan kiva haaste,-))m

  VastaaPoista
 4. Heitin juuri aika moisen kasan "kamalia" kortteja roskikseen (hyi mua)... Ne oli tehty varmaan vuonna 2005 ja niissä oli aivan liian vähän kaikkea. Olisin voinut tietysti niitä tuunailla, mutta en mä niitä kehtaisi kenellekään edes antaa kun niissä on mun nimi takana ;)

  VastaaPoista
 5. No mä jo ajattelin, ettei toi kuvan kortti voi epäonnistunut olla, kun on niin söpö. :) Eli hyvin tuunattu. Koristeiden irrottelut ja korjailut ovat meikäläisenkin konstivalikoimissa. Askartelutarvikkeita ei ole vielä kertynyt mitenkään liikaa, joten niitä ei tykkää heitellä pois.

  VastaaPoista
 6. Mainio haaste... Pitääpä kaivaa piironginlaatikosta ne paitsioon jääneet ja kokeilla, mitä niistä saisi vielä aikaan... :-)

  VastaaPoista