sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Inspiroidu 193: Pala vanhaa kalenteria

Inspiroidu haasteessa piti hyödyntää vanhaa kalenteria. Itse olen siirtynyt digiaikaan jo yli kymmenen vuotta sitten, joten paljonkaan materiaalia tähän minulla ei ollut. Onneksi anoppini oli antanut minulle joulunaikaan viime vuotisen Martta Wendelin kalenterin juuri kierrätettäväksi korteissa ja skräppäyksessä.

Minulla on kyllä paljon haasteita näiden leiskojen kanssa. Ne usein alkavat lupaavasti, mutta sitten otsikoiden kanssa viimeistään alkaa tökkiä ja saan aikaiseksi jotain aivan kamalaa...Tässäkin tuhosin leiskan otsikolla, piirtelin jotain ihme kukkasia koristeeksi ja päädyin peittelemään sotkuja ja ,,,,, Valo heijastaa otsikossa ja siinä lukee keskellä "linnake". Mieheni kutsuu niin kaikkia uusia kukkapenkkejäni, kun teen ne savimaahan kohopenkkeinä...

Uuden vuoden tavoitteena onkin päästä uudelle tasolle näiden muistojen taltioinnin kanssa... Savottaa kyllä riittää.

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa kerhoon-nimimerkillä täälläkin, en koe itsekään suurempia onnistumisen tunteita kun skräppäyksestä on kyse. Mutta muistoja olis silti mukava tallettaa......
  Mutta minusta tämä leiska on kiva, ei yhtään "suttuisen" oloinen, vaan päinvastoin mun silmääni ensimmäiseksi osui että värimaailma on kauniin seesteinen- ja muutenkin hieno leiska=)

  VastaaPoista
 2. Musta tässä on oikein kiva maanläheinen tunnelma!

  VastaaPoista
 3. Minusta nuo piirretyt valkoiset kukat on hienoja! Ja onpas tuo juuttilangas kaunista, en ole itse koskaan tajunnut käyttää sitä skräppäyksessä.

  VastaaPoista