maanantai 16. tammikuuta 2012

Vierailija Grillillä

Kesän tuntua talven keskelle? Omatekoisten pakkien tekeminen skräppäyksen innoittajaksi kyllä auttaa minua. Olen lisäksi printtaillut PageMaps:ja netistä avuksi. Ihan kaikki sivuston leiskat eivät minua innoita, mutta on siellä monta monta hyvääkin. Olen tosiaan hyödyntänyt vanhoja pdf:iä sivustolta ja liittänyt pakkiin jopa yhden sivuluonnoksen aina mukaan. Ei pitäisi sen jälkeen itse työstö olla vaikeaa?

Se mitä skräppäykseen kaipaan on hyvä ja iso kirjain stanssi. Tuollaiset leveän oloiset kirjaimet kuin tässäkin leiskassa. Onko kenelläkään ideoita, mistä etsisin niitä - löytyykö kotimaasta lainkaan? Sizzix:n kirjaimet ainakin ovat liian pienet, vaikka sielläkin on valikoimaa.

5 kommenttia:

 1. Ihanat värit ja suloinen kuva. Tosi kivat koristelut.

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen!!!

  Itse sain vinkin, kirjainstansseja löytyy ebay:sta (varmaan muualtakin...), etsi sieltä hakusanalla quickutz alphabet niin johan alakaa löytyä. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno sivu, aivan ihanat vihreän sävyt!

  VastaaPoista
 4. Ihana sivu!

  Isoja kirjainstansseja kyselit. Minulla on käytössä mm. Sizzix Broadway Melody -kirjaimet. Ne kyllä ovat Sizzixiä, ovatko sitten liian pienet? Korkeus on 3 cm, leveys riippuu kirjaimesta :) Nää on mun yhdet lempparikirjaimet.

  http://forum.folksy.com/items/833105-Sizzix-Sizzlits-Broadway-Melody-35-die-set?shop=yes

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia stanssivinkeistä. Mulla on ollut vaan niitä Sizzix:n yhteen kapeaan pitkään stanssiin meneviä Timpan kirjaimia, jota esim Sinellissä myydään ja ne ovat pienehköjä. 3cm kirjaimet eivät sitä toki ole! Pitääpä tutkia tarkemmin...

  VastaaPoista