maanantai 5. maaliskuuta 2012

Lauran korttihaaste #25 - Yksi kukka

Lauran korttihaaste tuli mitä mainioimpaan väliin! Olen jo pitkään ihaillut blogeissa kortteja, jotka ovat tehty isoilla kukkaleimoilla ja vihdoin minullakin on sellainen leima. Valitsin turvallisen vaihtoehdon ja ostin Stampendous:n jumbodaalian... Olin ehtinyt sunnuntaina jo leimailla daalioita varastoon, osan embossasin valkoisella kohojauheella. Harjoittelin värittämistä ja näissä kokeiluissa olen yllättäen kaivanut akvarellipuuvärit kaapistosta ja kokeillut niitä. Embossaus auttoi tälläistä rähmäkäpälää pitämään märät nesteet ruodussa - minullahan todellakaan ei ole esim säiliösivellintä vaan lötköllä siveltimellä (jonka jaan lapseni kanssa) näitä kukkia on sudittu.Keltainen on korttina minusta kaunein (jotenkin harmoonisin). Violetti nousee kivasti kortista esiin, kun leikkasin sen reunoja seuraten irti papereista ja kohottelin kohotarroilla. Pinkissä on parhaat värit, mutta nyt kukan rajaus vaan ei oo ihan paras ja hienosti säätämäni taustapaperit olivat lopulta hyvin vähän esillä joten idea meni totaalisesti hukkaan... Näin jälkikäteen ajatellen olisi voinut jättää muut paperit kokonaan pois ja yhdistää kuva pinkillä reunustettuna kraftiin yksinään.

Muistelen nähneeni SannaS:n blogissa suoraan kraftille leimattuna tätä kukkasta, se oli upea. Tosin minulla ei ole prismoja, joten mitenköhän sen voisi hienosti värittää? Tussit hukkuvat kraftiin, olen kokeillut sen... Mutta kivasti tässä saa harjoitella kukan kanssa erityisesti rajaamaan sitä nätisti - muuten korttiin ei mahdu mitään muuta kuin iso kukka.

Daalia on kyllä siitä helppo kukka, että sen voi värittää todella monella värillä. Silti minua vielä houkuttelisi iso auringonkukka, esim tämä 

13 kommenttia:

 1. Hieno! Minunkin suosikkini on tuo keltainen!

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita kukkakortteja! Kiitos Lauran korttihaasteeseen osallistumisesta!

  VastaaPoista
 3. Vau! Nämä ovat mielettömän upeita! Just tänään harmittelin, että oma jumbokukkani on jäänyt todella vähälle käytölle.

  VastaaPoista
 4. Sun luottokamaa..Oot sää vaan taitava, tänne on niin mukava palata ku aina on joku mielenkiintoinen kuva :)

  VastaaPoista
 5. Tyylikkäitä ja keltainen on ehdoton suosikki:)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania! Tuo keltainen kortti on kyllä minusta yksi kauneimmista töistäsi :) Kiitos, kun osallistuit haasteeseen! Laura

  VastaaPoista
 7. Vautsi. :) Oletpa löytänyt upean leimasimen ja saanut kuvat vielä hienosti väritettyä lötköstä siveltimestä huolimatta.

  VastaaPoista
 8. Pitääköhän munkin vielä näihinkin langeta... upeita! Mukava, että olet haasteessa mukana ;)

  VastaaPoista
 9. Tosi ihania kortteja kaikki kolme :)

  VastaaPoista