keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

P*skarteluhaaste #134 − 2 leimakuvaa

 On taas p*skiksen aika. Aiheena oli käyttää 2 leimakuvaa. Tässä oli vähän haasteita mitä tehdä. Jos olisin tehnyt ns taustoja itse, niin siinä olisi helposti mennyt montakin leimaa eikä tasan kahta. Tämä toinen tyyli oli taas vähän tylsä, kun leimakuvan kanssa on leimattu teksti... Mutta onko leimattu teksti samalla leimakuva? No nyt sitten on.

Tein siis ison tagin silpuista ja nauhan jämistä. En usein osta jotain tiettyä leimaa muiden tekemien korttien perusteella, mutta juuri tämä sateenvarjoa pitävä Gorjuss-tytteli oli aikoinaan ihan pakko saada. Kuva on leimattu suoraan kuviopaperille eikä sitä ole väritetty. Jotenkin tämä tyyli on hauska ja pitäisi tehdä enemmänkin tälläisiä kortteja. Esim leimaus kirjan sivulle sopii tietynlaisiin kortteihin.
Kaveriksi lävistettyjä perhosia, tuollaista harvaa kangasta, nauhoja ja helmiä.

Paketissa piilottelee kesän sävyissä kahvikuppikynttilä. Hamstrasin kirpparilta edullisia kahvikuppeja (valkoisia ja muutama kukkakuppi) ja olen tehnyt nyt paljon kynttilöitä myyjäisiä varten. Tosin kaikki paitsi tämä yksi on pakkaamatta, koristelematta ja kynttilätahrat putsaamatta kuppien reunoilta. Hommia siis riittää vielä pariksi viikoksi...

4 kommenttia:

  1. Ei kyllä yhtään tylsä, vaan mainio kokonaisuus! Tykkään leimakuvasta leimattuna kuviopaperille :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tagi. Itsekkin ajattelin tehdä noita kuppikynttilöitä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi :)

    VastaaPoista
  3. Mahtistagi!! ;) Ja kuppikynttilä näyttää kans tosi ihanalle ;)

    VastaaPoista