torstai 29. maaliskuuta 2012

Muistojen kassi


Tässä tuunattu puukassi. Halusin kokeilla onnistuuko minulta tälläisen muokkaus. Yllensähän nämä kai maalataan, mutta minun materiaalini toki on aina paperi. Hieman silppusäkki tästä tuli, mutta tykkään ainakin noista retrokukista, joissa on helmet. Ihan mun lemppari koriste tällä viikolla. Lisäksi noita ihania vintage-aiheisia tarroja tulee käytettyä aina liian harvoin.

Osallistun tällä kassilla It's all about Vintage and beauty -haasteeseen aiheena lahjapussukka. Englannin kielellä siinä ainakin oli "bag", joten toivotaan että tämän muotoinen lahja käy. Tällä on myös hyvä osallistua Vilin haasteeseen, jossa aiheena on postimerkki. Sellainenkin löytyy yhdestä tarrasta...

Materiaalit:
Stanssit: Magnolia (kukka), Fiskars (retrokukka), Marianne Design (sydän, lintu, lintuhäkki), Sizzix/Spellbinfers (taustamuodot), Sizzix (leveä sydän, filminauha)
Muuta: Puinen laukku, puolihelmia, postileimatarraa


7 kommenttia:

 1. Ihana tuunaus! Pienet retrokukat helmellä näyttää aina suloisilta, niin tässäkin :)

  VastaaPoista
 2. Osaapas olla kaunis! Tuota häkkistanssia olen miettinyt kovastikin ja nyt sen tuossa sitten näen tuloksena. Upeahan se. Kiitokset mukaantulosta haasteeseeni. Ja huomenna taas uusi haaste starttaa josssakin vaiheessa.

  VastaaPoista
 3. Hieno! Tykkään erityisesti tuosta väriyhdistelmästä.

  VastaaPoista
 4. Tosi toimiva kokonaisuus molemmin puolin ja minttu hauskasti korostaa tuota pinkkiä. Kiitos osallistumisestasi It's all about the vintage and beauty -haasteeseen!

  VastaaPoista
 5. Vitsi miten hieno! Blogissani olisi sinulle tunnustus. :D

  VastaaPoista
 6. Onpa hauskan näköinen laukku. Hienosti tuunattu!
  Kiitos kun oasllistuit haasteeseen.

  VastaaPoista
 7. Kertakaikkiaan mahtava muistojen kassi siitä tulikin.

  VastaaPoista