tiistai 13. maaliskuuta 2012

Skräppäämässä HervannassaSunnuntaina Johanna järjesti Hervannassa skräppäystä ja minäkin pääsin kerrankin mukaan tavaroineni. Paikalla oli viisi innokasta skräppääjää ja muutama nuorempi lisäapu. Anu Anun Putiikeista oli tuonut paikalle liikkuvan kauppansa ja sainkin muutaman kaipaamani kuviopaperin varastoihini... Ja jotta retki ei olisi ollut vain shoppailua, sain myös muutaman leiskan aikaiseksi! Nämä olivat osin valmiiksi katsottuja settejä, joita sitten tilaisuudessa kasasin kokoon ja sovittelin silppulaatikon stanssausten kanssa yhteen. Olikin puhetta että Intohimona Skräppäystapahtumaan kannattaa huolella suunnitella töitä etukäteen, jotta mukaan tulee niitä oikeita tavaroita...


Tässä muutamia "tunnelmakuvia" tapahtumasta. Oli mukava nähdä, että kyllä sitä tavaraa on muillekin kertynyt :)


Minulla oli apuna jälkikasvuni, joka yllättävän hyvin jaksoi lähes neljä tuntia askarrella kanssamme. Välillä toki oli hyvä livahtaa käytävälle katsomaan, mitä painitapahtumassa seuraavaksi tapahtui...Anun myyntipöytä oli todella houkutteleva.
1 kommentti:

  1. Tosi kauniita töitä kaikki, minun suosikkini on tuo eka! Olen myöskin tulossa Intohimona skräppäykseen, toivottavasti tavataan siellä :)

    VastaaPoista