maanantai 12. maaliskuuta 2012

Lauran korttihaaste #26 - Valitse työskentelytapa

 Säilytän osaa langoistani olohuoneessa, jotta niitä tulisi käytettyä televisiota illalla katsellessa. Jotenkin lankakeräkasat vain kasvavat ja kasvavat eivätkä mahdu enää tuohon paperinarusta tehtyyn koriin. Ja varastoissa olisi vielä muutama kerä esille tuotavaksi... Tilanne vaati toimintaa eli päätin tehdä toisen, reilunkokoisen kassin. Ja tälläinen säkki sitä syntyi. Saumat on ommeltu, koristeet on "kirjottu" käsin ja on siellä virkattu kukkanenkin. Resepti sopii siis kuin nakutettu viikon Lauran korttihaaseeseen, mihin onneksi voi osallistua muullakin kuin kortilla...
Arvaatte varmaan mistä kassi on tehty? Napit sen paljastavat, että vanha villajakku pääsi uuteen elämään. Tämä jakku oli vähän hihoista lyhyt ja liian leveä malliltaan minulle. Se olisi vaatinut rankkaa tuunaamista, jotta siitä olisi tullut kiva vaate minulle. Mutta sävyiltään se sopi hyvin olohuoneen  mattoon... Hihoista suunnittelen tekeväni vielä säärystimet, mutta en ole vielä päättänyt miten ne koristelen. Mulla olisi pari muutakin jakkua vailla uutta olomuotoa, mitähän niistä tekisi?
7 kommenttia:

 1. Ihana kassi! Tykkään kerätä ideapankkiini kaikkea kivaa, ja tämä jää varmasti muhimaan... Mukava, että olet haasteessa mukana ;)

  VastaaPoista
 2. Hieno kassi :) Olisipa itsekin noin luova vanhojen vaatteidensa suhteen!

  VastaaPoista
 3. Aivan IHANA! Kiitos, kun osallistuit haasteeseen! Laura

  VastaaPoista
 4. Onpas hauska tuunaus idea. Ja käytännöllinen lankojen säilytykseen.

  VastaaPoista