sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Äitienpäiväkortti kukkasin

Sinellin kuukauden korttikisan aiheena on Kukkia äidille. Tässä niitä sitten on. Sanomalehdestä tehty kukkanen on käsitelty Distress Ink Vintage Photolla (sekä muste että kimalle) sekä suhkuteltu vielä kimallemistillä. Kukkapaperi on tehty leimaamalla ruskealla musteella ja embossaamalla Tea Dye värisellä Distreess embossausjauheella.  En kyllä tiedä, kuinka paljon sen on tarkoitus sulaa, mutta todella röhelö se on. Lopuksi vielä tuputtelin paperin Vintage Photo musteella ja mistillä sain värin leviämään tasaisemmin. Olisi pitänyt kyllä käsitellä pohja ensin, koska tuo Distressin jauhe on röpelöä ja eihän sen päälle ole enää kiva mitään levittää.

Jotta on torttu on todella kuorrutettu, niin stanssasin vähän kiehkuroita, "äidille" tekstin kirjaimet sanomalehdestä sekä perhosen. Paprukseen oli tullut lisää Marianne Designin perhosia ja nyt minulla on tämä "kaunein". Perhosissa ja taustassa on muutama puolihelmi. Äidille-tekstin laitoin tagiin, jotta se samalla pitäisi paremmin telinekortin auki.

3 kommenttia:

  1. WOW! Ihan mielettömän upea ja runsas!!

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis kortti <3 Ihanan nostalginen, runsas ja kiva perhonen! Mä en itse oikein osaa thedä kortteja enkä ymmärrä mitään noista jauheista :)

    VastaaPoista