keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

P*skarteluhaaste #88 - Resepti



Loman viimeinen päivä on taas puuhapäivä. Paljon haasteita, hitunen puutarhatöitä ja leipoakin pitäisi ehtiä, toivottavasti tunnit riittävät tänään!

Aloitetaan siis P*skiksesta, jossa mentiin reseptillä: 3 PAPERIA, 1 NAUHA ja 3 KUKKAA . Tein ihka ensimäisen Tri-shutter-korttini! Ohjeita piti vähän tihrustella paristakin paikkaa, mutta hyvin se sujui. Tälläiseen korttiin saa mahdutettua niin paljon ihania October Afternoonin papereita että hävettää. Luulen että niitä on kyllä enemmän kuin kolme. Edestäpäin katsoen näkyy kyllä lähinnä vain kolme. Kokeilin tällä kertaa valita ruskean, vihreän ja keltaisen värisiä papereita. Pohjakartonki on kraftia. Kukat on tällä kertaa leimattu DistressInkeillä (Wild Honey) ja samaa sävyä on käytetty tekstien reunoissa, tekstin olen pitkästä aikaa leimannut, perinteisellä Vintage Photolla. Nauha läytyy ja muuten koristeina on mulle lähellä sydäntä olevia perhosia, MD:n stansseilla stanssattuna. Kukkiin ja perhosiin on lisätty hieman keltaista kimalletta ja perhosiin vielä tehty helmiä.


Tässä vielä muutama lähikuva. Hups, kimalle ei oo vielä ihan kuivaa ja varjot ovat aika mielenkiintoiset :) Haastava kuvattava


14 kommenttia:

  1. Tosi kaunis kortti..ja aah perhoset on niin munkin lemppareita..todella kauniit väri sävyt.
    Sinä olet kyllä aika sähäkkä, kun kerkeät näin nopeasti lähes aina haasteisiin.. Voi kun itsekkin kerkeisin.. Kevät terveisin Marika

    VastaaPoista
  2. tosi kaunis kortti!! magee retro-fillis!! ihanan keväinen!! =)

    VastaaPoista
  3. Waude, ihan mieletön!

    VastaaPoista
  4. Mahtiskortti! Mullekin tuli vähän retrotunnelma ;) OA-paprut toimii aina ;)

    VastaaPoista
  5. Todella hieno! Itse en ole edes yrittänyt tri-shutter korttia, ei taitais minun kärsivällisyys tuohon riittää...

    VastaaPoista
  6. Aivan hurmaava tri-shutter-kortti! Tein itse joulunaikaan yhden tälläisen, joten tiedän miten paljon aikaa menee kaikkien osien päällystämiseen ja koristelemiseen. Hienoa työtä! :-)

    VastaaPoista
  7. Onpa ihana! tuota mallia pitäisi itsekin joskus kokeilla.

    VastaaPoista
  8. Voi jukra kuinka hienosti olet toteuttanut korttisi. Ihanasti olet asetellut tekstin!

    VastaaPoista
  9. Todella upee! Mulla menis varmaan viikko tuommoisen tekemiseen...

    VastaaPoista
  10. Kerrassaan upea kortti. Täytyisi minunkin tuota taitelua kokeilla :).

    VastaaPoista
  11. Ihana kortti, ei voi muuta sanoa! ite en ole vielä uskaltautunut tuollaista kokeilemaan mutta täytyy ehkä joku päivä rohkaistua.

    VastaaPoista