keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

BINGO #7 - läppäkortti

 Kun kerran tänään aloitettin P*skiksessa koristelemaan korttia yltä ja päältä, niin jatketaan samaan tyyliin. Tosin yritys oli tehdä hieman runsaammalla tyylillä kortti. Valitsin nimittäin BINGOssa rivin Ruutu - Höyhen - Läppäkortti.   Läppäkortti onkin minulle ihan uusi tuttavuus. Paperit valikoituivat October Afternoonin Thrift Shop ja Cosmo Cricketin Togetherness silpusta.  No eivät nuo ihan pienintä silppua olleet :)

Alussa tuntui hyvältä, mutta sitten torttu hieman lässähti. Höyhen oli kamalan vaikea lopulta lisätä, sillä ensin ajattelin laittaa Doodlen Esmelle pyrstöhöyhenen. Ja se oli kyllä aika outo. Lopulta leimasin pari sulkaa korttiin. Luulen että Esme vaan olisi pitänyt jättää kokonaan pois ja jättää ruutupaperi lähes tyhjäksi. Mutta kun huomaa virheensä vasta kun teippi onkin liimautunut korttiin, on se jo myöhäistä... Laulussa kyllä puhutaan linnuista, joten Esme, leijapaperi ja höyhenet sopivat hyvin teemaan. Mutta visuaalisesti homma ei aivan toimi tuon soikion kanssa..


7 kommenttia:

  1. Hienoa työtä! Toi "sulkijasysteemi" on aika makeen näkönen :)

    VastaaPoista
  2. Hieno kokonaisuus!
    Hyvin yhteensopivat värit! Kiitos bingoilusta!

    VastaaPoista
  3. Vau! Todella upea, tykkään erityisesti sulkijasta, kannen "postimerkeistä" ja sisuksen leimakoristeista eli oikeastaan ihan kaikesta.

    Olen itsekin napannut idean vetskarikoristeeseen jostain, en vaan enää löytänyt mistä, joten en voinut linkittää eli minun puolestani vapaasti käytettävissä.

    VastaaPoista
  4. Hieno kortti, kaunis sisältä ja päältä :)

    VastaaPoista