keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

P*skarteluhaaste #86 - Kortin taka/sisäpuoli

 Tämän viikon P*skiksessa pistettiin miettimään myös mitä kortin sisällä ja takakannessa on. Täytyy myöntää että tässä kohtaa on minulla iskenyt piheys ja en ole kyennyt hienoja kuviopapereita ja materiaaleja ihan joka paikkaan pistämään :D Vaikka olenkin monessa blogissa tuollaisiin upeisiin kortteihin törmännyt, vaikkapa täällä

Minä sain omaan korttiin innoituksen Mai Makings blogista , jossa Mai tekee ihanan yksinkertaisia, mutta kauniita kortteja. Basic Greyn cupcake-koristelu paperi pääsi vihdoin korttiin asti. Samalla sain käyttää lisää viikonloppuna ostamiani Stansseja.. Etupuolelle tuli yksinkertainen rinkula muffinsikuviolla ja saman paperin taustaa käytin tuohon isompaan pitsiympyrään. Koko komeuden kiinnitin kohotarroilla korttiin. Sisäpuolelle tuli enemmän kuppikakkusia ja tein stanssilla ison reiän paperiin. Tuohon kohtaan on hyvä kirjoittaa lyhyet terveiset käsin. Stanssattu piparirinkula pääsi nurinpäin sitten takasivulle. Jotenkin kortin pitää minulla olla hyvin simppeli, jos koristeita on muuallakin kuin etusivulla.


11 kommenttia:

  1. Kiva muffinsikuvio ja nätti kortti :)

    VastaaPoista
  2. Ompas oikein kiva ja herkullinen kortti:)

    VastaaPoista
  3. Todella nami kortti :) Kivasti olet käyttänyt tuota herkullista paperia!

    VastaaPoista
  4. Kivan yksinkertainen, mutta kaunis..

    VastaaPoista
  5. Onpas kivan erilainen kortti, tyylikäs! Minäkin tunnustaudun pihiksi. En millään malttaisi koristella sisäpuolia. Siihen touhuun voi yhtäkkiä mennä kokonainen skräppipaperi.

    VastaaPoista
  6. Ihanasti ideoitu kortti :) Ja tykkään erityisesti miten raikas korttisi on!

    Minusta on myös viimeaikoina tullut hieman vähäeleisemmän linjan kannattaja - joskus vähemmän vain voi olla enemmän ja jos kortissa on liikaa koristeita niin se alkaa näyttää kermakakulta helposti :( Sisäpuolien koristelustakaan en niin perusta - tosin tähän syynä on myös se että myyn aika paljon kortteja ja ostajan on hankala sellofaanipussista tuota sisäosaa nähdä - mutta välillä on mukava tehdä hieman erilaista ja kokeilla tätä sisäosan koristeluakin :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana kortti. Kauniit materiaalit ja hauskasti ideoitu :)

    VastaaPoista
  8. Onpa herkullisen näköisiä! nams!

    VastaaPoista
  9. Upeeta! Hauskasti kannen aihe jatkuu sisälle ja viel takakanteen asti

    VastaaPoista
  10. Kaunis kortti. Hienosti kansi toistuu sisällä.

    VastaaPoista