torstai 16. kesäkuuta 2011

BINGO #15 . kuppikakkusia

Vaikka tämän viikkoinen Bingo-kuponki oli aivan unelmallisen kiva, niin lopputulos ei ollut mitään häikäisevän hienoa. Sellainen perusvarma kortti ja vieläkin matkaa hienoihin värityksiin... Valitsin ennakkoon rivin Distress Ink - Tehosteaine - Stanssattu. Musteella on tuhrittu kuviopaperin ja onnittelutekstin reunat ja leimattu kuppikakkunen. Tehosteaineita löytyy leimakuvasta (glossy mansikoissa, pearl maker kakun koristeissa ja stanssatussa taustaympyrässä). Ja tosiaan tuo ympyrä on stanssattu. Pohjakartonkia on kohokuvioitu.

Värittämisessä on vielä haasteita, sillä tämä oli toinen yritys. Ekasta jäi jälkelle vain mansikat. Tosin kyllä harmittelen, että leimakuvavaihdossa kovin moni leimaa kuvat ohuehkolle paperille. Ei sellaisen kanssa voi oikein leikkiä erikoisaineilla tai esim vedellä ilman että kuva käpristyy. Tai ainakaan minä en osaa.Alunperin tarkoitus oli käyttää DI:tä osin väritykseenkin...8 kommenttia:

 1. Hienon kortin olet kuitenkin saanut kasaan ongelmista huolimatta.Upeat mansikat, multa on vieläkin tuo pearl maker kokeilematta kun nunohdan aina hankkia.
  Akvarellipaperin pitää olla väh. 200g jotta väritykset esim. veden kanssa onnistuu, aikoja sitten lopetin jo leimakuvien vaihdon kun ne olivat liian ohuille papereille leimattuja.
  Aurinkoa päiviisi:))

  VastaaPoista
 2. Mansikat ovat tässä kuitenkin näkyvästi pääosasssa,ja se toimii nyt kun paras mansikkakausi on juuri alkamassa! :-)

  VastaaPoista
 3. Oi kun on herkku kortti! Muffinssi on ihana katseenvangitsija (ja mun mielestä muuten loistavasti väritettykin) ja tuo kohokuvioitu tausta on upea.

  VastaaPoista
 4. Ihanan herkullinen leimakuva, jossa on upeasti käytetty sekä glossyä että helmiä. Kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 5. Herkullisen näköinen kortti!!!!

  VastaaPoista