maanantai 20. kesäkuuta 2011

Lintuja ja perhosia

 KoukussaKortteihin salamahaaste antoi valmiin mallin. Tämä on oikein kiva korttitekniikka ja uskon että teen toisenkin kortin samalla pohjalla.

Testasin samalla ostoksiani (juu, piti mennä ostamaan vain teippiä...) eli Marianne Designin lintustanssia ja kahta kohokuviointikansiota. Tuo puu on aivan mahtava! Sen käsittelin kevyesti Distress Ink Old Paper sävyllä. Lisäksi näissä pikkuläpissä on käytetty jotain Timpan boordistanssia.

Sisälle stanssailin perhosia, lintuhäkkiä ja kohokuvioin perhosia kartongille. Ne sävytin kevyesti ruskean ja turkoosin sävyillä. Samoja sävyjä löytyy DCWV:n paperista. Ainoa miinus kortissa oli, että hieman hajanainen koristelu - värit toki yhdistävät mutta muuten on montaa elementtiä. Piti päästä testaamaan ostoksia....

5 kommenttia:

 1. Sinulla on kyllä aivan ihania kortteja täällä blogissasi! Tykkään! Minulla ei ole tapana liittyä blogien lukijaksi, vaan linkitän kiinnostavat blogit omasta blogistani. Lisäsin sinut omiin helmiini, toivottavasti se on ok.

  Kiitos, että pidät tätä kivaa blogia!

  VastaaPoista
 2. wwwaauuu!!! upea todella tyylikäs kortti!! =)

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkisen upeat kannet kortissasi! Tällaisten äärellä sitä taas ties monettako kertaa pohtii, pitäisikö sittenkin hankkia stanssauslaite. Tuo lintu on aivan ihana, ja puu sen kaverina upea...

  VastaaPoista