keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

P*skarteluhaaste #96 - Resepti

P*skiksessa mentiin reseptillä - Pitsi, tagi ja hieman bling-bling:ä. Tänään en tehnytkään korttia vaan koristelin Tiimarin poistomyyntirasiaa synttärilahjaksi. Tämä laatikko annetaan yhdessä tämän muistitaulun kanssa, joten tyyli ja värit noudattelevat sitä.

Materiaaleina olivat siis laatikko, Timpan teippiä, pitsiä ja vanhaa Reginaa (joita kumpiakin on värjätty Distress Ink Vintage Photolla), pahvin palanen tagiin, hieman nauhaa, kimalletta, puunappi ja parit Timpan leimasimet ja mustaa&ruskeaa Archival Ink mustetta.

Laatikon ja kannen päällystin musteella hieman sutatulla lehdellä ja mm kulutukselle alttiisiin reunoihin kieputin teippiä. Laatikko sai vielä muutamia leimoja kylkiinsä. Kanteen liimasin pitsin kiertämään ympäri. Tagin leikkasin ihan päästä, toisessa reunassa on Magnolian boordistanssille kuviointi ja toisessa päässä hieman kulmia on pyöristetty ja napsautettu reikä. Tagi on leimailtu samoilla leimoilla, hieman teippiä ja lehteä liimattu päälle. Kukkaset on tehty lehdestä Marianne Designin kukkastanssilla ja niissä on sitä bling-blingiä kimalteen muodossa. Mun juttuni on selvästi itsetehdyt kukkaset, sillä olen lahjoitellut kaikki valmiit kukkaset jo pois. Mutta näitä omatekosia yhä on mukava käyttää. Lisäsin pätkän pitsiä tagiinkin.

12 kommenttia:

 1. Valtavan kaunis laatikko sekä se muistitaulu! On noissa ollut räpeltämistä, mutta lopputulokset ovat upeita!

  VastaaPoista
 2. Kyllä saaja ilahtuu tuosta setistä!!! Tosi hieno.

  VastaaPoista
 3. Kaunis setti, hienoja yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 4. Toimivaa, kaunista, kerta kaikkiaan hienoa työtä!

  VastaaPoista
 5. Kaunis laatikko, hienosti tuunattu!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanasti tuunattu laatikko, samoin muistitaulu, jota kävin kurkkaamassa myös. Kyllä vanhoista lehdistä on moneksi.

  VastaaPoista
 7. Ihan mielettömän hieno tämä rasia sekä myös se muistitaulu. Upeeta! Luulis menevän saajan ihan sanattomaksi näistä.

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis laatikko. Ihastuin noihin itse tehtyihin kukkiin. Voisitko ehkäpä laittaa ohjeen tai linkin ohjeeseen jos sellainen jo aiemmin on täällä ollut?

  VastaaPoista
 9. Kukat voi tehdä leikkaamalla ympyrän spiraaliksi ja kieputtamalla tämän spiraalinauhan (aloittaen ulkoreunan päästä) esim tikun ympärille. Itse käytin valmista stanssia tähän. Mutta stanssia ilmankin kyllä pärjää

  Korttigalleriassa on oikein videokin tehty näistä http://korttigalleria.com/blog/2918793/spriaaliruusut-video/

  VastaaPoista