tiistai 14. kesäkuuta 2011

Gate Fold Card

Pahoittelen heti kuvien laatua, mun täytyy kyllä miettiä tarkemmin valaistusolosuhteitani.. Koukussakortteihin Tekniikkakympin Salamahaasteessa piti tehdä Gate Fold Card. Tässä ei ole varmasti mitään ainoaa oikeata tapaa tehdä sitä, kunhan kortissa on jonkinlainen läppä edessä porttina.

Leimakuvavaihdosta sain paljon  leimakuvia ja tässä taitaa olla joku Gorjus tyttönen? Värittely Promarkkereilla ei ole vieläkään vahvuuteni, mutta sitä täytyy vaan harjoitella... Kortissa on tällä kertaa paljon kivoja lahjaksi saamiani ylläreitä esim sydännappi Paperiliittimen Riikalta, pipariympyräleikkuria lainasin ystävältäni, nauha salaisista toiveista ja sisäpuolen tekstikin on leimakuvavaihdosta...

Käytetyt paperit ovat Cosmo Criketin Garden Variety ja My Minds Eye's Good Day Sunshine. Eka setti oli kaupassa kivan pirtsakka, mutta kuitenkin todella vaikea käyttää. Herneet, meloonit ja mansikat eivät tähänkään korttiin päässeet vaan hyödynsin vain pisteitä, palloja ja tuollaista tiheätä viivoitusta. Stanssit ovat Spellbindersin (isot pipariympyrät) ja Marianne Designin (perhoset) ja pieni pipariympyrä oli Fiskarssin leikkuri.

Lankakukkasen olen bongannut aikoinaan Maikon blogista. Onneksi tein pipareita reilusti varastoon lainatessani leikkuria ja voisin tehdä erilaisia kukkasia nyt varastoon..

1 kommentti: