tiistai 7. kesäkuuta 2011

Inspiroidu 162: Pyörivä koriste

Joku skräppijumi on minulla ollut, sillä muutama Inspiroidu-haaste on jäänyt väliin. Nyt kuitenkin taas mukana, kun aiheena on Pyörivä koriste. Uusi ja hieno printteri on solmussa ja kuvien printtauksesta ei tule mitään. Tämä kuva on napattu "sekalaiset jämät"-kasasta ilman yhtään mitää erityistä tarkoitusta. Onneksi aihe ei keskittynyt kuvan sisältöön :) Pyörivä koriste on minulla tuo kuva. Poika hymyili siinä kuin maailman omistaja ja ensimmäinen ajatus oli että "maailmannapa", kun mulla oli vielä tuota karttapaperia, niin siitähän se idea lähtikin...Pyöriikö poika vai maailma hänen ympärillään?

Ihailen usein skräppitöitä, missä on kerroksia paljon, koristeita ja yksityiskohtia, ehkäpä hieman romanttinenkin tunnelma kukilla ja kiekuroilla. Mutta omissa aiheissani ei se sitten tunnu lainkaan omalta. Ehkäpä skräppään niin paljon pojasta, johon en sitten yhtään liitä tuollaista tyyliä. Nyt "hulluttelin" muutamalla jämäpaperlla ja nitojalla. Ei kovin rajulta tunnu... Pitää saada kyllä printteri toimimaan ja muutama kuva pihasta, niin auttaisikohan siihen?

8 kommenttia:

 1. Mahtava idea laittaa pojan kuva pyöriväksi elementiksi. Toimii hyvin! Ihania nuo lentokoneet:)

  VastaaPoista
 2. Kiva sivu, mukavia pieniä yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 3. Voih tausta sopii tosi hyvin tahan sivuun. Ihana kokonaisuus ja hyva idea!

  VastaaPoista
 4. hauska sivu ja todella hieno tausta! minusta tässä on paljon kivoja yksityiskohtia!

  tunnistan kyllä hyvin tuon tunteen, että tekisi mieli tehdä kerroksellista, mutta se ei tunnu sopiva omiin sivuihin.. itse olen saanut jotain suurinpiirtein sellaista syntymään vasta, kun aihe ja kuvat ovat siihen jollain tapaa inspiroineet. usein vähän yllättäenkin juuri silloin, kun ei ole erityisesti sellaiseen edes pyrkinyt. ehkä hempeilysivu lapsesta ja omista tunteistasi häntä kohtaan voisi synnyttää herkemmän poikasivun? onnea printterin kanssa!

  VastaaPoista
 5. Hienosti toteutettu sivu ja kivoja yksityiskohtia! Ihanan iloinen kuva "napana" ja lentokonepaperi on magee. Ehkä kerroksellissu tosiaan syntty jotenkin luontevammin tyttösivuihin, myönnettäköön :-)

  VastaaPoista
 6. Hauska sivu, eipä olisi tullut mieleenkään tehdä kuvasta pyörivää..

  VastaaPoista