keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

P*skarteluhaaste #95 - Viidakko/tropiikki

Sarjassa haasteaiheita, joissa ei tiedä itkeä vai nauraako... Eli pikkaisen pahan tytöt iskivät tällä kertaa p*skiksessa. Viidakkoon tai tropiikkiin liittyviä leimakuvia ei oikein ollut. Muutama eläin ja puu oli, mutta ne olivat joko savannia tai pohjolan eläimistöä. Lähdin sitten lehdistä liikkeelle, joita viidakossa vissiin on aika paljon. Stanssasin Crealiksen stanssilla lehtiä, jotka tupsutellen värittelin vihreän eri sävyillä (distress ink), pohjana ollut kartonki tuli taustaksi. Korttipohjaan leimasin hämähäkkejä :) Viidakosta lehtien lomasta löytyy viime hetkellä löytämäni leimakuvalahja. Mistä kukaan tietää, mitä kaikkea viidakosta oikeasti löytyy? Vain murto osa eläimistöstähän on tunnistettu ja kukaan ei vielä tiedä, että sieltä löytyy myös tämä yksisarvisen sukulainen - yksisilmäinen vihreä olio, joka näyttää olevan kasvinsyöjä.

15 kommenttia:

 1. Todella upea kortti!!! Hienot värit, ihana viidakon örkki ja taustalla on vielä hämähäkitkin, niitä kyllä viidakosta löytyy, vaikka tämä "hirviö" ei niin tuttu vielä olisikaan. Tää on ihan eri sarjaa, kuin se minun päiväkotitasoinen kortti :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Hämähäkitkin näyttävät tässä ihan symppiksille :D

  VastaaPoista
 3. Hihii, sultahan on syntynyt todellinen viidakon tähti, mä tykkään kympillä!!!!!

  VastaaPoista
 4. Nauroin aivan vedet silmissä - siis aivan mielettömän hauska kortti ja upeasti toteutettu.

  VastaaPoista
 5. Kyllä sai makeat naurut heti aamuun sinun postauksestasi:) Mutta siis älyttömän ihana ja hauska viidakkokortti on sulta kyllä syntynyt!!!

  VastaaPoista
 6. "Mistä kukaan tietää, mitä kaikkea viidakosta oikeasti löytyy? Vain murto osa eläimistöstähän on tunnistettu ja kukaan ei vielä tiedä, että sieltä löytyy myös tämä yksisarvisen sukulainen - yksisilmäinen vihreä olio, joka näyttää olevan kasvinsyöjä. "
  Hihii, ihasti oivallettu! :D

  VastaaPoista
 7. Tää on hyvä! Loistavaa ideointia ja toteutusta! Ilo katsella:)

  VastaaPoista
 8. Tää on sitä villiä viidakkoa itseään! Koskaan ei voi tietää mikä örömökö ja ötökkä vastaan vipeltää. Hieno!

  VastaaPoista
 9. aivan mahtava ... viidakon tunnelmaa tulvimalla ...

  VastaaPoista
 10. Paras tähän astisista! Omani on ihan pliisu tähän verrattuna! Kaikki toimii: Värit, leimakuvat... kokonaisuus! Ihan huippusuoritus!

  VastaaPoista
 11. Tää on magee! Miten sulla leikkaskin, wau! Toi örkki on just passeli :)

  VastaaPoista