torstai 25. elokuuta 2011

Inspiroidu 173: Ennätys


Ennätyksiä on monenlaisia. Kohta on tullut kuluneeksi vuosi siitä, kun ennätyksiä rikottiin joka polkaisulla. Ensin se oli 2 metriä, sitten 10 metriä ja 25 metristä taisin luvata pojalle jo puolimaailmaa. Ja niin ne apupyörät jäivät historiaan.

Kuva oli jo viikkoja odottamassa toteutusta ja Inspiroiduhaasteen innoittamana sen sain lopulta valmiiksi aika kivuttomasti. Tosin vaihdoin lähdes kaikki paperit, mitkä olin varannut alunperin työhön. Mutta näin TULI paljon paljon parempi :) Sävyt menivät nappiin, mutta salaisuuteni oli saman sarjan paperit. Ehkä näin turhankin helppoa?

2 kommenttia:

  1. Tämä ennätys kannatti tallentaa!

    VastaaPoista
  2. Täällä tykkäillään. :)Sekä aiheesta, papereista että väreistä. Tuo postimerkkimäinen kehyskin on hauska. Mitä tulee kuviopapereiden yhdistelemiseen niin olen todennut, että se ON vaikeaa ja jää usein sen takia itseltäni tekemättä. Eli jostain täytyy aloittaa. Arvelisin, että jos jonkin aikaa yhdistelee saman valmistajan papereita niin silmä kehittyy ehkä huomaamaan yhteensopivuutta myös eri valmistajien papereissa. Tai ainakin toivon niin ja ajattelin tätä taktiikkaa itsekin kokeilla...

    VastaaPoista