tiistai 23. elokuuta 2011

No onkos tullut joulu? - Hiuskoru joulukoristeesta

Tarvitsin juhlakolttuun sopivan hiuskorun ja päätin tehdä sen itse tällä kertaa. Täydellisen värisen organzan löytäminen näin syksyn tullessa oli hankalaa, mutta Eurokankaasta löytyi lopulta kaksi potentiaalista kangasta , joita lopulta käytin korussa kumpiakin. Kellertävää kimaltelevaa ja limenvihreää. Koru on tehty ihan korttiaskartelusta tutulla tavalla. Kangasympyröitä on tehty useita ja ne on ommeltu rypyttäen yhteen. Lisäsin vanhan joulukoristeen palasen (helmihörsyläketjua) vielä heteeksi kukalle. Koko komeus on kiinni rusetilla jonkinlaisessa hainhampaassa...

5 kommenttia:

  1. No kylla on! Itsella on samanlainen projekti kaynnissa, kun sopivan vihreaa hatutinta ei loytynyt kaupasta. Eika materiaaliakaan niin kauhean paljon. Kukkana minulla on itse neulottu rimpsukasa, ja hoyhenet on riivitty tiimarin horhylakynasta. Se ei kylla viela nayta yhta hienolta kuin tuo sinun kukkasi!

    VastaaPoista
  2. Aivan valloittava! Hassua, sattumoisin mulla on tossa pöydän kulmalla joulukoriste-helmi"hörsylä"ketjunpätkä (olipas sanahirviö :D), mitähän siitä saisi vielä aikaseks!

    VastaaPoista
  3. Vau! :) Tätä kutsuisin luovaksi joulukoristeiden käytöksi. ;)

    VastaaPoista