torstai 11. elokuuta 2011

Mainoskyltit


Olen raapustellut aina Vanhempainyhdistyksen ilmoitustaululle jotain harakanvarpaita. Tällä kertaa päätin kokeilla enemmän skräppäyksen tyyliin ilmoitukset tulevasta kokouksesta. Saa nähdä herättävätkö nämä kauhua vai kiinnostusta?

Alemmalla osallistun Villakeijun haasteeseen 43, missä piti tehdä kolmiulottainen kukka. Olen joskus aikaisemmin tehnyt näitä kangaskukkasia, mutta niiden suuren koon takia en ole korteissa vielä käyttänyt. Kukkahan on helppo tehdä: leikataan ympyrä kankaasta ja harsitaan kiristysnauha ulkoreunaan. Kiristetään pussiksi ja peitetään jollain koristeella (paperikukka, nappi, tms) tuo rypytetty osuus. Kangas minusta on kauneinta ja rypyttyy nätisti, kun se ohutta. Näissä oli pellavatyyppistä harsokangasta.

Ylemmällä osallistun Inspiroidu haasteeseen - Taitellen.  "Taittele työhön koristeita, taittele taustapaperi tai tee taitoksia vaikka nauhoihin. Piristä työtä erilaisilla taitoksilla, ehkä jopa origameilla tai paperilennokeilla!" Taitoksia löytyy rypytetystä nauhasta ja mulperipaperikukkasista.

Ja kummassakin sain jämiä taas käytettyä! Noita tarinointilappusia olin jo aikaisemmin stanssannut ison nivaskan ja nyt ne tulivat käyttöön. Lisäksi perhosia, kiekuroita, ympyröitä on minulla valmiksi stanssattuna/lävistettynä turhankin paljon. Usein teen korttia varten enemmän kuin lopulta tarve on ja tietysti ne pitää säästää...

1 kommentti: