keskiviikko 17. elokuuta 2011

P*skarteluhaaste #104 - Aaltopahvia

Tämän viikon p*skiksessa käytetään aaltopahvia. Inhoan sitä. Kai siitä syystä, että en osaa käyttää sitä eikä tämäkään nyt ihan nappisuoritus ole :D

Olenn pyöritellyt mielessäni, että tekisin jonkinlaisen linnunpöntön ja blogaissa on näkynyt mm puisia pönttöjä, joita voi koristella mieleisekseen.  Halusin kuitenkin tehdä sen kartongista ja tämä on ensimmäinen prototyyppi kaavoille. Katto on tehty nyt siitä aaltopahvista ja yritin jotenkin pehmentää sitä lisäämällä mönjiä katolle ("lunta tms"). Joo ei nyt ihan kympillä onnistunut. Mutta katto mikä katto.Hieman turhan loiva katosta tästä tuli, ja seuraavaan varmaan korotan mökkiä hieman.Itse tönö on tehty neljästä osasta (etuseinä ja takaseinä ovat identtiset, katto omanaan ja seinät sekä lattia omana palanaan).

Mökkiin voisi laittaa jonkun pienen lahjan, tässä siellä vain on muutama joulukuusi liimattuna takaosaan ja etuosassa on lintusia ja suosikkikiekurakukkasia. Paperit ovat Jill Beans Soup muistaakseni ja stanssit Marianne Designin (lintu, kuusi ja kukkaset). Aukko on stanssattu pipariympyrällä.
T


13 kommenttia:

 1. Mitä? Hienohan tämä on! Silloin jos lopputulos on kovin erinäköinen kuin itsellä alkuperäinen ajatus oli, voi tietysti tuntua vähän tylsältä, mutta minä ainakin tykkään tästä! Prototyypiksi ihan mainio! :-)

  VastaaPoista
 2. Huh huh! Tämähän on mielettämän hieno!!!! Siis mega upea!!! Ja wau mitkät linnut!!

  VastaaPoista
 3. waude!!! tosi hieno pönttö!! =)

  VastaaPoista
 4. OioiOI! Aivan mielettömän upea!! :)

  VastaaPoista
 5. Hieno prototyyppi, ei kyllä luulisi, että on eka kokeilu! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hienon pöntön olet toteuttanut!

  VastaaPoista
 7. Oikein kivan mallinen mökki! Ihan itsekö mallin suunnittelit? Tykkään kovasti. Ja hauska justiinsa siksi, että on sitten helppo koristella sisäpuolelta, kun kaikki osat ovat erikseen. :D Ihanat lintuset, ja kiekurakukkaset! Mun mielestä onnistuit! :D

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno pönttö, katto on erityisen mainio, näyttää ihan aidolta!

  VastaaPoista
 9. Komppaan Erjaa, joka ekana kommentoi:), poikkeuksena se, että vaikka prototyyppi onkin, on pönttö ihan pro:)

  VastaaPoista