sunnuntai 7. elokuuta 2011

Telinekortti

Farm Fresh Friday - Throwback Challenge haastoi tekemään telinekortin ja käyttämään vanhempaa Greeting Farm leimaa. Tässä kohtaa kylläkin oli hieman haasteita, kun enhän minä leimojen nimiä tiedä niin tarkkaan... Ei harmainta aavistustakaan, onko tämä riittävän vanha leima.

Tein telinekortin omasta päästä, halusin kokeilla upotusta. Ihan ok kortti, vaikka ihan sellaista ei tullut mitä ajattelin. Aukko olisi voinut olla hieman pienempi ja olisin saanut silloin siihen isommalla stanssilla erivärisen kehyksen. Nyt loppuivat stansseista koot. Pyörylä-nappi-kukkasin jatketaan taas tässäkin kortissa ja sain hieman tuhottua nappikasaani.

Stanssit olivat Spellbindersin pitsiympyrä ja reiällinen pitsiympyrä. Tosin jälkimmäinen näkyy lähinnä vain aukkona ja kortin sisällä oleva sinertävä ympyrä ei etupuolelta juurikaan näy.

Värimaailmaksi tuli sinertävä, sillä käytin papereina Villakeijun haasteesta voittamiani skräppipapereita. Lisäsin hieman pinkkiä tuomaan tehostetta. Harmi kun nappeja ei löytynyt samaa sävyä, sillä olisin lisännyt sellaisenkin mukaan. Ympyrätervehdys on Circle It-setistä.


2 kommenttia: