tiistai 16. elokuuta 2011

Perhosia

Perhoskortteja en ole tehnyt koko kesänä - nyt oli jo niiden aika! Piipahdin Sinellissä viikonloppuna kourassani alekuponki, jolla sai yhden stanssin -40%. Siinä vierähtikin hetki, kun piti kuumeisesti päättää, mikä on se oikea. Pyörittilen käsissäni useampaakin Bigz stanssia, jotka normaalihinnalla ovat ryöstöä tälläiselle sunnuntaikortteilijalle. Pikkupoikani äänesti salkkustanssia ja minä kuuntelin järjen ääntä ja valitsin tälläisen ison perhosen. Olin näitä keväällä ihastellut Maijun blogissa . Minulta puuttuu nuo isot leikkulevyt, mutta stanssamalla osissa kyllä tämä onnistuu tavallisilla levyillä. BigShotilla en kyllä saa paksuja lehtiön taustapahveja kuitenkaan stanssattua, kuten Maiju blogissaan teki Vagabondilla. Jotenkin kakku on liian paksu. Pitäisi keksiä joku ohennettu levy, niin homma onnistuisi.

Tässä kortissa tein isoimmasta perhosesta kaksipuoleisen kortin, niin että stanssasin perhosen osittain ja paperi oli jo valmiiksi taitettu. Pienempi perhonen ja muut kuviot on stanssattu sävyihin sopivista papereista. Innostuin nimittäin stanssailemaan urakalla ja materiaalia on moneen perhoskorttiin... Kukat on stanssattu Marianne Designin stanssilla.

Saa nähdä ehdinkö tällä kortilla Sinellin Kuukauden korttikisaan mukaan, jonka aiheena oli Kortti rippilapselle&perhoset. Rippitervehdys on kirjoitettu nauhaan, mikä on sävytelty Distress Inkeillä hieman sopivamman väriseksi.

Muoks. Ehdin ja sain kunniamaininnan!!!!!

4 kommenttia:

 1. Ihanat varit!
  Niinalla on toinen semmoinen alennuskuponki, kysele peraan jos haluat kayttaa.

  VastaaPoista
 2. hurjan kaunis kortti! kannatti kyllä ostaa stanssi :)

  VastaaPoista
 3. Olit itsekin jo huomannut saman, mistä piti heti vinkata, että ehdit ja sait kunniamaininnan :)

  Komea kortti!

  VastaaPoista
 4. Waude - tosi ihana!!! Mie se odottelen tätä stanssia edelleen .... piti tulla jälkitoimituksena vaan eipä oo kuulunu :(

  VastaaPoista