tiistai 10. huhtikuuta 2012

Sinellin DT: Boofle

Omasta Sinellin DT-paketistani paljastui koiramaista Boofle-sarjaa - mm. papereita, tarroja, 3D-kuvia,  liimapintaista tilkkukangasta sekä Ruska-kartonkeja, pussillinen nappeja ja Papermanian tarratimantteja.

En ole aikaisemmin tehnytkään valmiista kuvista 3D-korttia, joten kokeilin sitä ensin. Arkissa on kuvien järjestys numeroitu, joten tehtävä oli helppo. Osat kiinnitetään kohotarrojen avulla päällekkäin. Paperit ovat saman sarjan paperikosta ja koristeeksi tarroja.

Kartongista on helppo tehdä tälläinen seisova kortti.  Ohessa on summittainen ohje taitosten ja leikkausten tekemiseen. Mittasuhteet voi valita haluamallansa tavalla ja usein se riippuu tietysti käytetystä paperista. Minulla käytössä oli A4-kokoinen ruskakartonki. Sivujen leveys on noin 4cm ja taitosten 2cm.


 
Tilkkukangas on mainio materiaali minialbumin päällystämiseen, sillä se kestää varmasti hieman kulutustakin. Tein albumin Sizzix:n Bigz matkalaukkustanssilla. Tagi on tehty liimaamalla kaksi tagitarraa toisiinsa ja tekemällä pieni reikä lävistäjällä. Sinellin Outletista löytyy kivoja saranarenkaita, joita voi hyvin käyttää tälläisiin albumeihin. Itse sidoin albumin paperinarulla.

Tein vielä toisenkin kortin ruskeasta ruskakartongista. Siinä olen tehnyt pitsiset reunat käyttäen Fiskarsin boordilävistäjää ja muotosapluunaa . 2-osaisen kortin etupuoli on hitusen pienempi kuin takapuoli, joten takaosan pitsitkin näkyvät. Nauha on Papermanian nauhalajitelmasta, joka tuli aikaisemmasta DT-paketista.

Ruskakartongista jäi jäljelle ohut suikale paperia, josta tein vielä tagin. Kuvion tagin alareunan boordileikkurilla ja laitoin beigen väristä paperia taustalle. Samasta paperista tein pienet neliöt, mihin valitsin ihania nappeja. Nauha on omasta varastosta.

3 kommenttia:

  1. Mun lemppari näistä on ehdottomasti tuo äitienpäiväkortti. :)

    VastaaPoista
  2. Siis wau mitä ihanuuksia olet ehtinyt tehdä,tuo laukku on kyllä kivan näköinen ehkä pitää itsekkin kokeilla joskus.

    VastaaPoista
  3. Oih, sä oot taas teheny vaikka mitä ihanaa!

    VastaaPoista