maanantai 23. huhtikuuta 2012

Tuulahduksia IS12:staIhana askarteluviikonloppu on nyt takanapäin ja paluu arkeen ja askarteluun kotipöydän ääressä. Oli mahtavaa päästä askartelemaan keskeytyksessä kokonainen viikonloppu ja nähdä livenä monia kasvoja tuttujen blogien takaa! Osallistuin kahteen workshoppiin "Hello goal" layout (Revlie Schuit) ja  "For the love of Masking" minialbum (Birgit Koopsen).

Tämä sivu on tehty Revlien mallin mukaan. Ideana oli hyödyntää ommelta ja yksinkertaisia lävistimiä koristelussa. Valkoinen pohja tasapainottaa värikkäitä papereita mukavasti.

Muiden versioita samasta työstä - samoista materiaaleista tulee hyvinkin erilaisia toteutuksia:
Jehkotar
Anski
Nelsson
Paperiliitin
Tutteli 
Lehtipöllö

Workshoppien, jutteluiden, muiden töiden katselemisten jälkeen minulla on kymmeniä ihania ideoita toteutuksille päässäni ja pitäisi siis olla toinenkin viikonloppu vain skräppäykselle ja kortteilulle pyhitettynä :D 


 Askartelu siistillä pöydällä ei meikäläiseltä suju ja kuvia lauantailta.


 Ja tässä "hello goal"-työpajasta muutama kuva. Viimeisessä kuvassa on sähelletty "love of masking" -kurssilla. Tuosta ei tullut mitään julkaisukelpoista - pää kolmantena jalkana juoksin mistipullojen, työpisteen  ja kuumailmapuhaltimen väliä. Kakkupaperikin katosi. 

8 kommenttia:

 1. Aivan upea sivu!!! Tosi nätit värikkäät paperit, kokonaisuus on ihana =))

  VastaaPoista
 2. On kyllä tosi kaunis sivu! Harmi, ettei ainakaan tällä kertaa törmätty, ainakaan tietääkseni, kovin kyllä yritin muidenkin töitä käydä kurkkimassa, ehkä piipahdin myös sinunkin pöydässäsi :) Oli kyllä ihanaa askarrella keskeytyksettä :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja kyllä meillä olikin niin mukavaa..Nyt pitäisi sitten palautua maan pinnalle ;)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia.

  Oli mukava törmätä. :)

  VastaaPoista
 5. Ai me satuttiin samoille kursseillekin jopa, enpä tajunnut! Tuolla love of maskingissa oli kyllä semmoinen kaoottinen meininki, että multa jäi kuvat kokonaan ottamatta. Ja kun tajuttiin, että se seinäkello näyttääkin tunnin vähemmän kuin aika oikeasti oli niin iski uus paniikki :D En kyllä muista milloin viimeksi kolme tuntia olisi mennyt yhtä vauhdikkaasti. Mutta oli se sen arvoista!

  VastaaPoista
 6. Juu, ainut kritiikki tapahtumaa kohtaan onkin se, että joku Peurungan työntekijä ei ollut vieläkään kääntänyt saunakabinetin kelloa kesäaikaan.

  Tapahtuma oli aivan ihastuttava! For the love of masking -workshopissa totesin, että nyt pitää tehdä rumasta kaunista. Ensiksi sivut näyttivät nimittäin melkoisen epäonnistuneilta, mutta pienen viilauksen jälkeen sain aikaan ihan rakastettavan albumin. Ja ainakin opin tekniikoita, joita tulee harjoiteltua lisää, kunhan tilaamani mistit saapuvat. ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia olet ottanut! Kuvista välittyy juuri se tunnelma, jota kuvailet tekstissä :) Ei tavattu tapahtumassa :( Itse olin Rev it up sekä Blossoms of color -workshopeissa. Aivan mielettömiä molemmat, nyt hienoja uusia ideoita pää täynnä. Blogissani juttua viime viikonlopusta:

  http://kukkiajakimallusta.blogspot.com/2012/04/intohimona-skrappays-tapahtuma-takana.html

  VastaaPoista
 8. Sun blogia tulee aika ahkerasti seurattua, mutta enpä edes tajunnut, että oltiin samalla kurssillakin. :D Se masking -kurssi oli kyllä ihana, vaikkakin tosiaan kaaoottinen. Ja mikä kakkupaperi? ;)

  VastaaPoista