tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kuulumiset myyjäisistä

 Lumimyräköiden välillä on Tampereella sentään ollut yksi kaunis päivä ja se oli viime sunnuntai. Myyjäispäivä. Alunperin olin varannut sisätiloista pöydän Tallipihalla, mutta kun hurautin lasteineni paikalle, minulle tarjottiin vaihtoehtoisesti kioskipaikkaa. Koska keli lupaili auringonpaistetta vaihdoin suunnitelmia ja siirryin ulos. Onneksi olin laittanut villaa alle ja kioskissa oli lämmitin, sillä aamu ei ollut lämmin. Sormet kohmeessa asettelin kortteja esille...

Myynti meni miten meni, tosin ei muillakaan sanojen mukaan ollut mikään huippupäivä. Väkeä kyllä riitti ihan kivasti, mutta monet olivat nauttimassa vain kauniista säästä. Mutta sain sentään vähän joka sorttia myytyä ja ihan tyhjin taskuin ei takaisin tarvinnut lähteä. Elantoa ei kyllä tällä myynnillä saisi korteista. Jatkossa täytyy miettiä myyntiartikkeleita tarkemmin, jotta valikoima olisi monipuolinen. Kortteja vain on niiiiin ihana tehdä. Korttitelineet olivat kyllä tarpeelliset ja olin vielä kirpputorilta löytänyt ison omilla jaloilla seisovan telineen suorastaan halvalla viime hetkessä.

Kahvikuppikynttilöistä moni vanhempi rouvashenkilö kävi pohjasta katsomassa, oliko kuppi arvokkaampikin :D Ei, eivät ne olleet Arabiaa... Miehet kommentoivat vaimoilleen, että "onhan meilläkin noita kuppeja varastossa, kyllä minä sinulle steariinit sulatan". Ah niin käytännöllisiä, pisti ihan hymyilyttämään.


Mutta mitähän sitä keksisi vielä myyntiin - jotenkin se saattaisi mennä tuunnattuihin tavaroihin tai itse tehtyihin muistikirjoihin ("skräppäystä"). Inspiraatiota etsiessä...

2 kommenttia:

  1. Hyvältä sun myyntipöytäsi ainakin näyttävät:)
    Ja vaikka myynnillisesti ei olisi ollutkaan hyvä päivä niin kokemus karttuu!

    VastaaPoista
  2. Näyttää kyllä hyvältä! Itse tein läjän kortteja kevään juhlia silmällä pitäen. Anoppi käytti ne jo työpaikallaan ja seuraavaksi äitini vie ne omalleen. Olen tyytyväinen, jos saan yhdenkin kortin myytyä.

    VastaaPoista