maanantai 9. huhtikuuta 2012

Suuri syntymäpäiväprojekti - osa 1 kutsukortit

 Lomalla unohtuu helposti kalenterin tarkkailu, mutta viikonloppuna iski mieliin pojan tulevat syntymäpäivät ja vähenevät viikot niiden valmisteluihin. Se tarkoittaa vain yhtä asiaa - iskimme miehen kanssa viisaat päät yhteen ja suunnittelimme raamit Suuren Syntymäpäiväprojektiin. Koska vieraslista on levähtänyt isoksi, päätimme yksin tuumin siirtää juhlat takapihalle. Tämä voi onnistua täydellisesti säiden puolesta kuten viime vuonna, mutta taas toisinaan vapun aikaan on nähty pakkasta ja räntäsadettakin. Koska suunnitelmat ovat suuret ajattelin taltioida suunnittelua ja valmistelua tänne blogin puolelle, jos vaikka se inspiroisi jotakuta muutakin juhlien järjestämiseen. Kaupasta ostamisen sijaan yritän tehdä kierrättäen ja askarrellen ison osan rekvisiitasta.

Osa 1 on tietysti kutsukortit. Teemana on merirosvosynttärit, vaikkakin jälkikasvu aamulla ilmoitti, että ei hän _enää_ halua merirosvoaihetta. Eilen aihe kävi vielä. Korttipohja on kierrätetty - anoppini lahjoitti ison pinon vanhoja kiitoskortteja (uusia kylläkin) varastoistaan ja minä tuunasin niistä kutsukortit.

Leimakuvat ovat Greeting Farmin, joka on pojan mieleen. Niistä löytyi sopivasti sekä tyttö & poikamerirosvot. Kortin painatukset peitettiin kuviopaperilla (Vivi Gade), tekstit printattiin sisäsivulle. Etusivulle yksinkertaisesti koristeeksi nappi leimakuvan seuraksi. Leimakuvat on väritetty promarkereilla erittäin vauhdikkaasti - nyt ei ole varjostuksia tehty pätkääkään. Leimakuvan reunat on käsitelty Distress Ink musteella (vintage photo), jolla kyllä saa kuvaan kivaa sävyä. Korttipohja oli sen verran pieni (toinen osa on vielä puolitettu), ettei tuon ison leimakuvan seuraksi enää mahdu mitään tekstiä. Nyt muistan, että näihin piti vielä leimata pääkalloja - ehkäpä jälkikäteen vielä sen teen...

Osallistun tällä kortilla Lauran korttihaasteeseen  aiheena "korkeintaan vartti". Se kyllä sopii hyvin, sillä en ole käyttänyt näihin 12 kutsuun kun hieman reilun tunnin kaikkiaan - maksimiaika varmasti puolittuu.

Muut osat projektia
Osa 2
Osa 3 
Osa 4
Osa 5 
Osa 6 

Osa 7 

12 kommenttia:

 1. Hienot kutsut!
  Ja kiva aihe muutenkin synttäreille. Jään innolla odottamaan mitä juhlamateriaalia tänne blogiin tulet taltioimaan.

  VastaaPoista
 2. Wau! Upea kutsu! Kiva, kun olet mukana haasteessa :)

  VastaaPoista
 3. Upeat kutsut! Ei uskoisi, että on noin nopsaan tehty.

  VastaaPoista
 4. Kivat kutsut! Mielenkiinnolla jään odottamaan muita juhlavalmisteluja :)

  VastaaPoista
 5. Mainio kortti! Jään myös innolla odottamaan jatkoa :)

  VastaaPoista
 6. Hieno kortti, vaikka ei kelvannutkaan enää jälkikasvulle, ehkä mieli muuttuu vielä...

  VastaaPoista
 7. Ihanat kutsut! Nuo lapsukaiset ovat niin nopeita muuttamaan mieltään.=) Piankos hän järjestelyiden edestessä jälleen kerran huumaantuu merirosvoteemaan!

  VastaaPoista
 8. Hieno kutsukortti. Toivottavasti aihe vielä uudestaan muuttuu mieluisaksi sankarille itselle ;-) Kiva kun osallistuit haasteeseen.

  VastaaPoista
 9. Upea kutsukortti. Kiitos osallistumisesta haasteeseen

  VastaaPoista