torstai 26. huhtikuuta 2012

Kevään kukat

IS12 satoa...  Tämä työ ei olekaan valmis pakki vaan yhdistelmä ylimääräisiä kuvia ja muista IS12-tapahtumaan keräämistäni pakeista jääneistä materiaaleista, jotka yhdistin sponsorikassista löytämääni kuviopaperiin. Värimaailma ei ole ihan minulle normaalia, mutta mukavaa tehdä välillä vähän eritavoin kuin tavallisesti.

Aihepiirejä minulla on selvästi parit erilaiset skräpätessä - joko lapsi tai puutarha :D Tämä on sitä jälkimmäistä. Oikeastaan minun pitäisi skräpätä päiväkirjamaisemmin puutarhastani, sillä joka kevät jään Puutarhamessuilla miettimään, mitkä pionilajikkeet minä edellisvuonna ostin pihaani ja lumien sulettua, mietin kuumeisesti mitä sipuleita viime vuonna istutin kevääksi. Valokuvat auttavat edes hieman parantamaan hataraa muistiani. Pyhä lupaus onkin tälle vuodelle, että valokuvaan puutarhassa ahkerammin jotta puutarhasuunnittelu helpottuisi :D

Mutta näitä sipuleita (kuvissa on mm valkoisia tulppaaneja) en viime syksynä istuttanut. Epäilen että istutin lisää krookuksia ja helmilijoja talon päähän uuteen matalaan kukkapenkkiin. Kohta näemme miten hyvin muistan asian oikean laidan. Tulppaaneja tuskin istutin, mutta istutinko narsisseja?

2 kommenttia:

  1. Aivan samoja ongelmia täällä?! Tosin se on sitten joka vuosi iloinen yllätus mitä kukkapenkistä nousee :D

    Ihania yksityiskohtia!

    VastaaPoista