perjantai 10. elokuuta 2012

Amalian haaste: Nappi

Amalian elokuun haaste oli NAPPI. Siirryin nopeasti kesästä syksyn kautta talveen ja jouluun eli jatkoin joulukorttikokeiluja. Jostain syystä olen kokeillut paljon todella simppeleitä malleja, mutta onhan tässä aikaa tehdä niitä runsaampiakin kortteja vielä paljon.

Tämä lähti liikenteeseen nappien värjäyksestä ja kokeilin samalla värjätä punaista nappia. Sininen väri näytti punaisella pohjalla lähes mustalta, mutta ei se haitannut. Napeista tuli joulupalloja roikkumaan korttiin. Näin jälkikäteen katsottuna olisin voinut kyllä tehdä tuon reunuksen ihan koko korttiin ja aloittaa pallot roikkumaan vasta siitä. Ja hieman enemmän limittäin. Pitää tehdä vielä toinen kortti samalla tyylillä - mutta näihän se malli kehittyy testatessa.

5 kommenttia:

  1. Onpas hieno kortti! Yksinkertainen idea, mutta toimii mainiosti! Täytyykin alkaa värjäilemään nappeja :) Kiva kun osallistuit haasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Kiva idea käyttää nappeja. Minullakin olis niitä monta kahvipurkillista, punaisiakin. Tarttee kans kokeilla, mitä niistä sais aikaiseksi :)

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno idea, tälleihän näitä joulukortteja syntyis nopsasti;-D

    VastaaPoista