sunnuntai 5. elokuuta 2012

Haaste[el]lista #5 ja #8

 Haaste[el]lista jatkuu - aiheet ovat kyllä sopivia reissumuistojen taltioimiseen kerrankin heti, eikä vuoden tai parin päästä. Kahdeksannessa haasteessa piti käyttää teippejä - JEE!

Sivusta tuli kyllä harvinaisen yksinkertainen. Teippiraitoija taustaan - värimaailma harmaata ja mustaa. Porot on stanssattu pahvista, jonka olen teipannut ja värjännyt alkoholimusteilla. Toinen pilvistä oli jo aikaisemmin saanut reunaansa ompeleen ja pilvet päätyivät lopulta tähän leiskaan. Piirtelin vähän pohjaan vielä mustalla ohuella tussilla. Yllättävän ok kokonaisuus.

Viidennen haasteen teemana oli korostaa kuvaa. Tämä kyllä nyt meni vähän plörinäksi. Kuva on vähän tummana printtaantunut ja koristeista tuli pliisuja. Toinen kuva tuli vahingossa printattua, joten saatan kokeilla uuttakin versiota samasta aiheesta. No aina ei voi voittaa...

6 kommenttia:

 1. Siehän olet ollut ahkerana! :) Tosi kivoja leiskoja, ja mukavaa että haasteet ovat sopivia :---)

  VastaaPoista
 2. Oijoi, tuo teippileiska taitaa olla minun uusi suosikkileiskani! Yksinkertainen on joskus kertakaikkiaan ihan parasta!

  VastaaPoista
 3. Ihania leiskoja ja oletpa tehnyt jo monta!!!

  VastaaPoista
 4. ihanat teippailut teippihaastesivussa, ja tykkään tarinointi ja otsikko pilvistä!

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava teippisivu! Kivat porot ja pilvet ja tausta ja kaikki. Toisessa sivussa tykkään väreistä ja otsikkokirjaimista!

  VastaaPoista
 6. Teippisivu on upea! Tykkään tosi paljon noista poroista ja väreistä ja pilvistä!

  VastaaPoista