tiistai 7. elokuuta 2012

Haaste[el]lista #7 ja #12

 Haaste[el]lista urakka jatkuu. Kiitokset kovasti inspiraatiosta! Seitsemännen haasteen teemana oli Grid eli ruudukko. Ruutua löytyy taustapaperista (vinoruudukko) ja kuva on leikattu ruuduiksi. Tämä kuva on muuten sama kuin siinä aiemmas plöröksi menneessä leiskassa. Tämä onnistui paljon paremmin.

Koristeet ovat taas yksinkertaiset. Muutama leimaus taustaan timpan leimoilla ja vähän tuputeltua DI mustetta papereiden päälle maskin läpi. Maskeina toimivat juuri kirpparilta kotiutunut perhosmaski ja Sizzix:n perhosboordistanssilla stanssattu pakkausmuovi. 

Joku taisi mainita sanan NAPPI haasteessa #12 ?


Kokeilin värjätä tylsiä vaaleita ja beigejä muovinappeja alkoholimusteilla ja voilaa - mulla on iso kasa persoonallisia designnappeja pöydällä :D Olenkin ehtinyt noitua, kun kirpparilla on myytävänä lähinnä näitä tusinanappeja, mutta nyt voisikin taas hamstrata niitä kun osaan tuunata ne kivoiksi.

Mitäs kaikkea kivaa muuten olette tehneet alkoholimusteilla uusiksi?

Kakkupaperi päätyi leiskaan, kun se lojui pöydällä ja siirtelin väliaikaisesti napit sen päälle ja kokonaisuus näytti ihan hauskalta. Koska kakkupaperista oli joku vohkinut jo palasen, jatkoin sitä vanhalla lehdellä. Kakkupaperi toimi sapluunanan, kun jatkoin muotoa. Lävistäjälle tein reunaan vielä reikiä, jotta paperi näyttäisi etäisesti kakkupaperilta ja vähän mustettakin sipaisin. Loppu olikin kyllä valmiskoristeiden lätkimistä päälle...


PS. Oletko tulossa viikonloppuna askartelemaan Hämeenlinnaan? Skräpteekki järjestää ja minäkin päätin extempore osallistua.

7 kommenttia:

 1. Hienoja sivuja! Ylemmässä on kiva tuo kuva leikattuna ja pidän kovasti sen sivun väreistä:)

  VastaaPoista
 2. Todella kivat sivut! Mahtavia ruutuja ylemmässä ja mainioita nappeja alemmassa. Vihreän sävyt iskivät myös.

  VastaaPoista
 3. Sinä olet ollut ahkerana :) Hienoja leiskoja oletkin tehnyt! Ja iso kiitos vinkistä..arvaa vaan onko pakko kaivaa napit ja alkkismusteet esiin :D

  VastaaPoista
 4. Kivoja sivuja! Munkin tekee nyt mieli leikellä valokuva ja värjätä nappeja :D

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Olet ollut todella ahkera! Näistä en kyllä osaa sanoa kumpi on suosikkini, kummatkin on upeita.

  VastaaPoista
 6. Upee toi ruudukkoleiska ja mahtavat tuunatut napit alemmassa! Nähdään viikonloppuna :)

  VastaaPoista
 7. Nerokas idea nuo tuunatut napit! Ja ihanat leiskat.

  VastaaPoista