lauantai 4. elokuuta 2012

Haaste[el]lista #2 ja #3

 Haaste[el]lista jatkuu. Toisen haasteen aiheena oli kolmiot ja innostuin tekemään myöskin viirinauhaa tuon Craft Stamperista tulleen kylkiäisviirileimasimen kanssa. Osassa viiriä värittelin kuviopaperia lisää Promarkereilla. Sivun aiheena oli pieni kulkijakaveri tunturissa. Välillä motivaatio oli ihan huipussa ja välillä ---- nooh... Ymmärrettäväähän se on, kun äidillä on näitä fiksautumia pahtaa tylsässä tunturissa aina vain eteenpäin eikä siellä soi vaikkapa Hevisaurus. Kuviopaperina on ainakin Basic Gray:tä, Fancy Pantsiä ja erinäisiä jämiä esim DCWV:tä.


Kolmannen haasteen aiheena oli erilaiset tehosteaineet. Tässä on suhkuteltu mistiä maskin läpi ja ilman, tehty roiskeita gessolla, tuputeltu mustetta sapluunan läpi ja kokeiltu tehdä leikkihiekkaa. Juu, sitä tuo tumma mössö tuossa keskellä on. Livenä se on hitusen näyttävämpää.

Tein scrap365 ohjeiden mukaan glossystä, UTEE:sta ja perfect pearls-jauheista hiekkaa ja tuo kalvolle lättäys ennen kuivatusta oli onnistuneempaa. Massa tuppaa käpristämään paperia liikaa minun makuuni ja kalvolta on helpompi pyyhkä sotkut pois ennen kuivahtamista.

4 kommenttia:

 1. Ihanat värit! Mukavaa kun osallistuit :---)

  VastaaPoista
 2. Hahaa, sama leimasin tosiaankin! Minä mietin myös ensin jotain narua, mutta nyt oma viirini leijuu vaan tyhjyydessä..

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä vähän harmittaa, kun en tuota lehteä ostanut, niin herkullinen tuo viirinauha on! Hienoa, että olet tapahtumassa mukana!

  VastaaPoista
 4. Ja taas niin ihanat värimaailmat! <3

  VastaaPoista