keskiviikko 8. elokuuta 2012

Sinellin DT: onnittelukortteja

 Sinellin kesän DT-paketista tupsahti jättipaketti Papermanian Lucy Cromwell papereita, tarroja ja 3D-kuvia sekä kukkia, pitsiä ja timantteja koristeiksi. Tämä paperikko olikin todella runsas ja sisälsi papereiden lisäksi valmiiksi leikattuja kuvioita, onnittelutekstejä, 3D kuvia sekä rasioita koottavaksi.

Kokosin kortit tällä kertaa valmiista 3D-kuvioista. Ne on helppo aloittelijankin koota, koska osat on numeroitu. Koska koristeita oli sävysävyyn paljon, päätin koristella kortit myös sisältä kannen teemaan sopivilla tarroilla. Lisäksi kokeilin koota yhden valmiin rasian kortin kaveriksi.

Paketista pystyi tekemään eri väriteemoilla kortteja ja minulle valikoituivat tässä vaaleanpunainen,  vaaleansininen sekä punaisävyinen kortti. Myös Tiiti teki samasta setistä erilaisen kortin vihreän sävyin.


Korttien materiaalit:
Paperit: Papermania Lucy Cromwell, Ruska-kartonkeja (vaaleanpunainen, tummanpunainen), Rapi natural-kartonkia. Valmiit ruska-korttipohjat.
Muuta: Pitsiä, Papermania Lucy Cromwell tarroja ja 3D-kuvia, Papermania timantteja, 2-puoleista teippiä sekä kohotarroja, Fiskars boordileikkuri.

1 kommentti: