maanantai 29. elokuuta 2011

DT kortti - KK haaste: 7

Koukussakortteihin haasteessa oli aiheena visainen numero 7. Hetken piti oikein miettiä, mitä se voisi tarkoittaa minun kortissani.

Olin tehnyt jo aikaisemmin tällä uudella Sizzix:n perhosstanssilla kortin ja se oli niin ihana, että päätin tehdä toisenkin - hieamn erilaisen vain. Tässä käytin pois minulle rantautuneita kukkasia, joita pitäisi olla seitsemän. Koristeeksi tulivat myös kiekurat ja Greeting Farmin keijutyttö.

Kukkien käyttö on minulla ollut aina vähäistä ja kyllä nytkin tuli sellainen olo, että nämä valmiit kukkaset eivät kuitenkaan ole se minun juttuni. Pidän enemmän tuossa toisessa perhoskortissa olevista itsetehdyistä kiekurakukista (stanssin avulla). Niissä lisäksi on se etu, että materiaalit usein ovat jotain jämiä tai esim papereita joiden kuosi ei ole täysin oma, jolloin kustannukset jäävät alhaisemmiksi. Taitavat loput valmiskukkaset lähteä minulta kohti KK-kirppistä...

7 kommenttia:

 1. Ihana kortti! Tykkään tästä, että tuosta aiemminkin tekemästäsi tosi paljon! Kivan monikäyttöinen tuo stanssi, tulee ihan erihenkisiä kortteja. :)

  VastaaPoista
 2. Runsas, hyvänvärinen perhoskortti! Minäkään en kovin perusta valmiista kukkasta, mutta tähän kokonaisuuteen ne mielestäni kyllä sopivat hienosti:)Oletko tehnyt korttisi yksipuolisena, vai yhdistänyt kaksi perhosta ja liittänyt ne yhteen. Varastoissani myös samainen stanssi ja ajattelin testailla tätä mallia itsekin jossain vaiheessa esim. jonkun hääkortin yhteydessä:)

  VastaaPoista
 3. Olen tehnyt 2-puoleisena taittamalla paperin ensin kahtia ja stanssaamalla niin että yksi kulma jää leikkaamatta eli taitos säilyy. Tässä taisin kyllä liimata samankokoisen perhosen kuviopaperilla tuohon päälle eli perhonen näkyy täydellien kokoisena. Tuossa toisessa perhosessa näkyy pieni epäsymmetria.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Puuhis, näin arvelinkin :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania nämä perhoskortit--tykkään ja haaveissa oli kyllä tuo stanssi-mutta jäi hankkimatta--ja nyt taitaa perhoset siirtyä kevääseen--

  VastaaPoista
 6. Siis ihana perhonen! Olet Maaretin kanssa samaa mieltä, että valmiskukkaset sopivat tähän hyvin! Itsekin pidän eniten itsetehdyistä kukkasista, vaikka noita valmiitakin varastoistani löytyy... Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista