lauantai 11. elokuuta 2012

Haaste[el]lista #4 ja #11

 Viimeistä puristusta haaste[el]lista haasteisiin. Neljä oli jäljellä ja nyt näiden jälkeen vielä kaksi. Tiukkaa tekee, mutta ehkäpä vielä huomenna saan jotain aikaiseksi.

Neljäs haaste on jäänyt välistä. En ole aikaisemmin tehnyt ns. puolikasta sivua ja tunnustan ettei se ihan lyönyt vieläkään lävitse. Jatkoin ihanien Dylusions-musteiden kanssa leikkimistä ja samalla kokeilin uusia maskeja ehkä turhankin ilmiselvästi. Taustaan lisäksi leimailin Timpan leimoilla, koristeita ei oikein ole - en osaa näin kapeaan sivuun mitään laittaakaan.

Yhdestoista haaste toivoi omien koristeiden käyttöä. Tämä sivu syntyi tänään Hämeenlinnassa askartelutapahtumassa. Löysin vihdoinkin tuon Sizzix:n Tattered Flowers-stanssin ja pääsin tekemään lempikukkiani. Tausta on taas tehty Dylusions-musteilla, hieman mustaa leimailua kaveriksi. Kukat on väritetty samoilla aineilla, koristeina käytetty Timpan metallikoristeita. Ja miksi ihmeeessä pistin nuo teipit alareunan kivojen kukkaleimausten päälle?

Hämeenlinna oli kyllä oikein mukava tapahtuma. Jouduin ottamaan jälkikasvun mukaan, mutta mukavasti meillä päivä kului. Wetterhoffilla oli kaikenlaista muutakin tapahtumaa ja poika pääsi osallistumaan kävelykierrokselle ja katsomaan nukketeatteria. Ne katkaisivat hyvin askartelupainoitteista lauantaita. Ja oli todella mukava nähdä livenä naamoja blogien takana - mm Merkku, Päpsy , Ninarsku, Elinarsku  ja Niinu  tuli treffattua.

5 kommenttia:

 1. Tuo Kevään eka-leiska voisi olla myös Vuoden rouhein-leiska! Upeaa jälkeä! Tuli heti sellainen pakko koskea-fiilis:)
  Oli tosi kiva nähdä, myös Wappuheilaa!

  VastaaPoista
 2. Ekassa on ihanan raikkaat ja tokassa ihanan voimakkaat värit. Upeita!

  VastaaPoista
 3. Huikea tuo vihreä sivu - ihanat, vahvat värit!

  VastaaPoista
 4. upeita taustoja ja mahtavia, voimakkaita värejä!

  VastaaPoista